• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Mobitel (097) + Zvati = PayPal

fpopic

Član
Tu od
25 Kol 2009
e dobio sa 3x kartice po 100kn i imam paypal i alertpay da li ima nacina da ikako tih 300kn dodju na moj racun na paypalu.

fpopic kaže:
e dobio sa 3x kartice po 100kn i imam paypal i alertpay da li ima nacina da ikako tih 300kn dodju na moj racun na paypalu.

daj molim vas istice mi u srijedu tri kartice sa po 100kn jer ima ikoji nacin inace cu na FORTUMO dizati svoj racun ali tamo i oni uzimaju

Nekužim kako bi se to moglo pretvoriti na paypal novac...znači ja kupim broj sa 400kn na računu za nekih 200kn, i tako skroz...moglo bi se i ljepo živiti od toga.

reflex kaže:
Nekužim kako bi se to moglo pretvoriti na paypal novac...znači ja kupim broj sa 400kn na računu za nekih 200kn, i tako skroz...moglo bi se i ljepo živiti od toga.

a jos kad ti na kolodvoru dadnu 20x kartica za bonbon i svaka ima 60kn pravi bi bio miljarder :D

onda da trosim na FORTUMO na svoj account ili imate neki bolji prijedlog

Meni jedino Fortumo pada na pamet.
Mogao bi da dobije negde oko 130-140 kuna na svoj račun.
Posle možeš prebaciti na PayPal. Minimalna isplata je €50.

Zanima me na koji princip radi taj fortumo, npr. ja uplatim bon na mobitel 50 kuna , pošaljem nekom na taj fortumo račun(preko poruke?? ), on s fortuma može to slat na paypal ?? il kako?

Back
Na vrh