• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Web dizajn Milijardu članaka

kosicdamir

Član
Tu od
6 Kol 2010
Jasno mi je sa slikama, ubaciš Lightbox 2 i savršen posao. Ali šta ako želim imat neku galeriju članaka na svoj sajtu, ono sve koje sam objavio. Mogu napravit neku listu ali onda za svaki članak svoju poddomenu? :stars

Pa svaki članak ti može biti i post na blogu.
A s druge strane imaš skripte koje samo brinu o objavi tj pohrani članaka i masa ih je na webu.

iggysick kaže:
Pa svaki članak ti može biti i post na blogu.
A s druge strane imaš skripte koje samo brinu o objavi tj pohrani članaka i masa ih je na webu.

može neki link za skriptu. sajt je rađen u dreamweaveru.

Jel u pitanju obični HTML sajt ili php/asp podloga? To čini nebo - zemlja razliku kod generiranja stranica - lakše bi ti bilo uzeti WP ili joomlu i neki autopost program i potrpati sadržaj kroz vremensko objavljivanje. Koliko se sjećam ima (zaboravih kako se zove) program koji od tekstova u .txt formatu pravi HTML stranice. Svejedno bi morao ručno postavljati tagove i meta keywordse.

M00nlander kaže:
Jel u pitanju obični HTML sajt ili php/asp podloga? To čini nebo - zemlja razliku kod generiranja stranica - lakše bi ti bilo uzeti WP ili joomlu i neki autopost program i potrpati sadržaj kroz vremensko objavljivanje. Koliko se sjećam ima (zaboravih kako se zove) program koji od tekstova u .txt formatu pravi HTML stranice. Svejedno bi morao ručno postavljati tagove i meta keywordse.

nisam o tome razmišljao prije, sad je već gotov u dream-u, html. a taman sam program naučio skoro napamet. nema veze, našao sam neku skriptu za arhivu članaka, ručno upisujem svaki ali bit će mi puno lakše. ako stranica, što bi rekli, uspije napravit ćemo je u cms-u ponovno,
hvala ti

Back
Na vrh