• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Mesecna zarada ?

RE: Mesecna zarada ???

rain.blader kaže:
Ma tocna je, napravio rucno 10 gmailova i zarada mi skocila na 3,5 dolara.Ali jbg,nestalo mi mobilnih brojeva po kuci pa ne mogu vise regat racune...d:
Gdje se mogu kupiti gmail racuni?(LINK?)

Mozes ih kupiti na blackhatworld i moneymakersdiscusion forumima.A gdje ih ti prodajes? Po tvojoj racunici 100 gmailova bi mogao prodati 25$ sto i nije tako lose iako ni to nije lagan posao zbog raznoraznih smicalica sa verifikacijama,captchama i ostalim bullshitima koje big G zna prirediti.:stars

rain.blader kaže:
Trenutno oko 0,50$ dnevno.Zaradu bi mi podiglo za jedno minimum 50 puta da mogu nekako jeftino zbavljat dnevno 100 gmail racuna...:(

Kako ti zarađuješ ako nije tajna?

dooxx12 kaže:
rain.blader kaže:
Trenutno oko 0,50$ dnevno.Zaradu bi mi podiglo za jedno minimum 50 puta da mogu nekako jeftino zbavljat dnevno 100 gmail racuna...:(

Kako ti zarađuješ ako nije tajna?

Tajna je...:p

Imenik kaže:
rain.blader kaže:
Ma tocna je, napravio rucno 10 gmailova i zarada mi skocila na 3,5 dolara.Ali jbg,nestalo mi mobilnih brojeva po kuci pa ne mogu vise regat racune...d:
Gdje se mogu kupiti gmail racuni?(LINK?)

Mozes ih kupiti na blackhatworld i moneymakersdiscusion forumima.A gdje ih ti prodajes? Po tvojoj racunici 100 gmailova bi mogao prodati 25$ sto i nije tako lose iako ni to nije lagan posao zbog raznoraznih smicalica sa verifikacijama,captchama i ostalim bullshitima koje big G zna prirediti.:stars

Pogledat cu.Jedino mi trebaju gmail racuni.Ostalo sve komp radi...

RE: Mjesecna zarada ???

ja takodjer zaradjujem bloganjem od kuce, i nakon 4 mjeseca rada zaradjujem oko 100 eura mjesecno sa konstantnim rastom

RE: Mjesecna zarada ???

Zarađujem sa svačim po malo i uspijem na gurati na preko 20USD mjesečno ;)

Vec godinu dana pregledavam ovaj forum. Uspio sam nauciti dosta toga korisnoga i napokon sam se odlucio baciti na realizaciju. Naucio sam HTML i CSS znam izrađivati web stranice. Samo problem je to sto mi engleski nije bas jaca strana. Tako da odmah u pocetku moram odustati od stranica na engleskom jeziku. Malo sam pretrazivao nase domace trziste i imam ideju za mozda 3 stranice. Isao bih postupno ali kroz nekoliko mjeseci pokrenuo bih sve tri stranice. Znam kako uraditi SEO i keyword research. Po nekim mojim procjenama uz FB i placeno oglasavanje mogao za pocetak kroz nekoliko mjeseci bi doci do 1500 posjeta dnevno. Znaci na sve tri stranice oko 4500 posjeta dnevno za pocetak. Sad zanima me koliko se moze zaraditi sa oko 135k posjeta mjesecno na nasim prostorima. Zanima me da vidim isplati li se upustati u ovako nesto i jos uz to uloziti neki novac u oglasavanje. Nemislim na neku valiku zaradu, ali treba uzeti u obzir da bi se broj posjetitelja povecavao.

josip150 kaže:
Vec godinu dana pregledavam ovaj forum. Uspio sam nauciti dosta toga korisnoga i napokon sam se odlucio baciti na realizaciju. Naucio sam HTML i CSS znam izrađivati web stranice. Samo problem je to sto mi engleski nije bas jaca strana. Tako da odmah u pocetku moram odustati od stranica na engleskom jeziku. Malo sam pretrazivao nase domace trziste i imam ideju za mozda 3 stranice. Isao bih postupno ali kroz nekoliko mjeseci pokrenuo bih sve tri stranice. Znam kako uraditi SEO i keyword research. Po nekim mojim procjenama uz FB i placeno oglasavanje mogao za pocetak kroz nekoliko mjeseci bi doci do 1500 posjeta dnevno. Znaci na sve tri stranice oko 4500 posjeta dnevno za pocetak. Sad zanima me koliko se moze zaraditi sa oko 135k posjeta mjesecno na nasim prostorima. Zanima me da vidim isplati li se upustati u ovako nesto i jos uz to uloziti neki novac u oglasavanje. Nemislim na neku valiku zaradu, ali treba uzeti u obzir da bi se broj posjetitelja povecavao.

Prvo napravi site koji će imati 100 posjeta dnevno pa onda počni razmišljati što i kako...
135k posjeta mjesecno nije lako postič ( ne računam onaj junk balcan traffic sa facebooka).
A što se tiče zarade Uzmi si računicu da treba oko 1500 posjeta za 1 € (ako ciljas na ppc) a možda čak i više ovisno o dosta stvari.

Sad trenutno oko 1€ do 1.5€ na dan sa Adsensom. Prodajem i CBOX chatove po dosta nizim cijenama nego na njihovom sajtu tako da i tu imam zarade. Mjesecno oko 40 eura od oglasa (adsensa) i oko 15 eura od prodaje cbox.

...od augusta, ili septembra nekad, clan sam ovog foruma, i tad sam prvi put,
uopste, usao u vode internet marketinga, internet zarade uopste...
u pocetku, tu i tamo koji dolar...
danas, poslije nepunih 5 mjeseci, mjesecno zaradjujem stabilnu trocifrenu svotu..
posao uglavnom nastojim sto vise automatizirati, i tek shvatam onu staru,
da je "vrijeme=novac"...kad bi dan trajao 240 umjesto 24 sata, onda bih mjesecno
zaradjivao i cetverocifreno xD
kako god, zadovoljan sam, i opravdao sam sve budne i nesane noci...
isplatilo se, ako nista radna navika koju sam stekao, a eliminisala se pocetnicka
skepticnost...za pljugu i pivo, sad mi barem nikad ne fali :drinking
pozz

josip150 kaže:
Znaci na sve tri stranice oko 4500 posjeta dnevno za pocetak. Sad zanima me koliko se moze zaraditi sa oko 135k posjeta mjesecno na nasim prostorima. Zanima me da vidim isplati li se upustati u ovako nesto i jos uz to uloziti neki novac u oglasavanje. Nemislim na neku valiku zaradu, ali treba uzeti u obzir da bi se broj posjetitelja povecavao.

Pa sad... to ovisi o dosta faktora, no recimo da je moja pretpostavka 100-200 Eura mjesecno, a mozes sigurno i vise, no kao sto sam rekao - ovisi o dosta faktora.

Back
Na vrh