• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Adsense općenito Mala adsense zarada juce ???

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

izf

Aktivni član
Tu od
15 Velj 2013
E ovako imao sam 228 klikova,prikazi stranica 8.300,cena po kliku 0.03€,stopa ucestalosti na stranici 2,75%,broj rotacija stranice u minuti 0.89€ i na kraju [/b]procijenjena zarada 0,54€ ...
Sta je ovo ?

Ja sam mislio da je to samo kod mene

130 klikova
cpc 0.07
14.000 page views
zarada = 8.50 €

CTR mi jucer 0.93%, inace ne ide ispod 6.00%

:busted

Ali brate ovo je bas premala zarada ...Treabala je biti oko 6€ ako se ne varam ...
Ja ne mogu da pisem podrsci,jel mozes ti ?

izf kaže:
Ali brate ovo je bas premala zarada ...Treabala je biti oko 6€ ako se ne varam ...
Ja ne mogu da pisem podrsci,jel mozes ti ?

Necu odma da se zalim, pricekacu dan il dva da vidim hoce li se vratit u normalu.

Pa neznam u cemu je problem, ctr mi totalno pao. Dnevna zarada mi nije nikad manja od 20€ , a gle sad.

Kod:
Mon, Apr 29, 2013

1,677

15

0.89%

€0.11

€0.96

€1.62

Ovo je kod mene standardna zarada. :)

nzn da li je i kod vas isti slucaj i danas...
Ustvari i gori slucaj,jer danas do ovog trenutka imam 24 klika,cena po kliku 0,04 ,zarada=0.00€

Dali i dalje imate strelice na oglasima? Koje dimenzije oglasa koristite? Koliko web stranica imate? Odakle dolazi posjeta?

Petarcro kaže:
Dali i dalje imate strelice na oglasima? Koje dimenzije oglasa koristite? Koliko web stranica imate? Odakle dolazi posjeta?

Kod mene sve isto kao prethodnih dana/mjeseci..

hajro2 kaže:
Kod mene sve isto kao prethodnih dana/mjeseci..

Pa ocito vise nije isto kad ti je pala zarada. Mozda si slao losu kvalitetu posjete i bilo je puno invalid klikova pa ti je neko rucno pregledao account i dobio si neku vrstu penala. Iako većina misli da su svi google adsense accounti isti postoji tu puno razlike pogotovo kad je u pitanju kvaliteta posjete koju šaljete oglašivaćima. I tu ctr nije bitan - možeš ti imat 100 % ctr ako su oglašivaći zadovoljni i ostvaruju profit (i ne blokiraju tvoj site) neće bit problema.

Adsense postoji samo radi adwordsa a ljudi koji koriste adwords za reklamiranje na kraju krajeva moraju imati neku korist. Na balkanskim sajtovima koji nisu vezani uz usku tematiku CTR od 6 % je OGROMAN a kako se došlo do tog ctr-a to je pitanje.

Ne vidim smisao ove teme. Zarada ovis od mnogo varijabla.... traffic, sadržaj, sami oglasi... itd. Tema ide na lock

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.
Back
Na vrh