• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Lockerz Shoping pomoc!

The Shakal

Novi član
Tu od
11 Ruj 2010
Kako mogu da narucim nesto preko lockerz.com sajta...sakupio sam 160 poena i zelim da narucim slusalice za kompjuter....ali ne znam da popunim shoping detalje....naime nema zemlje srbije pa mi sada nije jasno,sta vi upisujete na tom mestu? Hvala

The Shakal kaže:
Kako mogu da narucim nesto preko lockerz.com sajta...sakupio sam 160 poena i zelim da narucim slusalice za kompjuter....ali ne znam da popunim shoping detalje....naime nema zemlje srbije pa mi sada nije jasno,sta vi upisujete na tom mestu? Hvala

Ne znam ja sam regan odavno i ima Srbija.
Moras da sacekas restock.
Sakupi vise poena.
;)

AleksaS kaže:
The Shakal kaže:

Ne znam ja sam regan odavno i ima Srbija.
Moras da sacekas restock.
Sakupi vise poena.
;)

Da li mozda znas kada ce biti kraj tom restocku? i sta je to uposte?

Restock znaci obnavljanje stock-a, lagera, ili najjednostavnije ponovno
nabavljanje zaliha robe, tako da sacekas da ponovo pribave stvari koje
te zanimaju pa onda naruci, pozdrav.

Djolisimo kaže:
Restock znaci obnavljanje stock-a, lagera, ili najjednostavnije ponovno
nabavljanje zaliha robe, tako da sacekas da ponovo pribave stvari koje
te zanimaju pa onda naruci, pozdrav.

aha...ok

jos me samo zanima koliko cesto se radi ovaj restoc?

I da li je neko primio neku posiljku?

e da ne otvaram novu temu za lockerz .

susjed mi ima 6000 PTZ gledo ko debil one filmove i sad bi htio ih zamijeniti za PS3 ili XBOX ili nesto skupo..

ima li ikakav siguran nacin da se to napravi a da ulaganja ne budu preko 10dolara

fpopic kaže:

susjed mi ima 6000 PTZ gledo ko debil one filmove i sad bi htio ih zamijeniti za PS3 ili XBOX ili nesto skupo..

ima li ikakav siguran nacin da se to napravi a da ulaganja ne budu preko 10dolara

Iako nisam upoznat sa pravilima lockerz.com sajta i nisam clan istog,mislim da moze da naruci kao sto ti kazes nesto skupo,a da ulaganje ne bude vece od 10 $...Imam prijatelje koji redovno posecuju ovaj sajt i koji su putem tih bodova (ptz) dobili neke super stvarcice...I nikada nisu platili da bi nesto narucili...Znaci koliko sam ih ja dobro razumeo sve ide preko tih bodova....
Nadam se da je odgovor bio od koristi...
Pozdrav!

Tinker kaže:
fpopic kaže:

Iako nisam upoznat sa pravilima lockerz.com sajta i nisam clan istog,mislim da moze da naruci kao sto ti kazes nesto skupo,a da ulaganje ne bude vece od 10 $...Imam prijatelje koji redovno posecuju ovaj sajt i koji su putem tih bodova (ptz) dobili neke super stvarcice...I nikada nisu platili da bi nesto narucili...Znaci koliko sam ih ja dobro razumeo sve ide preko tih bodova....
Nadam se da je odgovor bio od koristi...
Pozdrav!

ma znam da ide preko bodova ali tu se svagdje spominju neke SKRITPE KOJE UBRZAJU KUPNJU

fpopic kaže:
ma znam da ide preko bodova ali tu se svagdje spominju neke SKRITPE KOJE UBRZAJU KUPNJU
Moguce...Vidi ja se stvarno ne razumem,ali bih eto mogao da se raspitam kod prijatelja,koji imaju iskustva...ako ti zelis,naravno?
p.s mislim da se mozes obratiti za pomoc onom ko ti je poslao pozivnicu...Oni bi barem trebali da znaju to... :wtf :idea
Pozdrav!

Tinker kaže:
fpopic kaže:
Moguce...Vidi ja se stvarno ne razumem,ali bih eto mogao da se raspitam kod prijatelja,koji imaju iskustva...ako ti zelis,naravno?
p.s mislim da se mozes obratiti za pomoc onom ko ti je poslao pozivnicu...Oni bi barem trebali da znaju to... :wtf :idea
Pozdrav!

za lockerz ti nije vise potrebna POZIVNICA.

Back
Na vrh