• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

LeWeb - Pratite uživo

i ja sam krenuo da je gledam :)
pogledajte obavezno klip zasto je Wikileak's-ov paypal nalog blokiran ;)

Jedino što mi j ezapravo interesantno kod ovoga je način na koji je sama konferencija dobila sav taj publicitet, a u vezi sadržaja se slažem sa Varagićem tamo gore - ništa posebno, ništa pretjerano novo, iako bi imena na listi implicirala i malo bolju ekstrakciju znanja iz njihovog malog i nemalog iskustva, ima svakakvih speakera, ali po ovome što sam vidio, izgledalo je kao da rezimiraju glavne točke schefrenovih i kennedyjevih kurseva, knjiga o ostalim relevantnim temama, raznih kurseva, i generalno svega ostalog što čovjek koji ima neke ozbiljne namjere u ovoj karijeri i koji se trudi oko toga već zna, bar jednim nemalim dijelom. Ovo je valjda za te nove generacije koje ne čitaju. :)

Al vjerujem da ima nešto korisne materije u globalu, samo sumnjam da je isplativo prolazit kroz to sve za par vrijednih informacija. Bar meni. Oni koji su novi u ovome će dobit kratki pregled raznih aspekata poslovanja i marketinga, sve na jednom mjestu, nije loše kao početna točka prije nego što počnu sa učenjem nekog od ovih područja.

Hvala za link
mrzim ove azijate kad pricaju engleski :)
ovo treba titlovati

Back
Na vrh