• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Kopiranje sadržaja?

The Code

Član
Tu od
28 Lip 2010
Zanima me samo jedno pitanje, znači pošto počinjem sa jednim blogom na našem jeziku i planiram kopirati sadržaj dok malo ne razradim blog .... pa me zanima da li je kopiranje dozvoljeno ako na dnu ostavim link od stranice odakle sam kopirao? npr. Izvor: izf.org

The Code kaže:
Zanima me samo jedno pitanje, znači pošto počinjem sa jednim blogom na našem jeziku i planiram kopirati sadržaj dok malo ne razradim blog .... pa me zanima da li je kopiranje dozvoljeno ako na dnu ostavim link od stranice odakle sam kopirao? npr. Izvor: izf.org

Ako navedes izvor, uslovno receno, dozvoljeno je.
Inace, ja licno ti i ne bih to bas preporucio, ali posto je u pitanju nov blog, ne moze ti izmedjuostalog nikako naskoditi.

anarchox kaže:
The Code kaže:

Ako navedes izvor, uslovno receno, dozvoljeno je.
Inace, ja licno ti i ne bih to bas preporucio, ali posto je u pitanju nov blog, ne moze ti izmedjuostalog nikako naskoditi.

Ma razlog kopiranja je to sto želim samo malo da ga popunim da izgleda kao da iam sadržaja, a nakon toga što razradim blog ću početi prevoditi tekstove sa eng ili sam pisati :)

Ako planiraš napraviti ozbiljan blog sigurno ti ga nije dobro podignuti na takvim temeljima pogotovo u ovo vrime Pande i Pingvina.
Ali ovde ima i par zanimljivih tekstove o Curated contentu https://internetzarada.org/curated-content-t-6886.html koji je možda to na šta si ti cilja. Ali i takav sadržaj triba kombinirati sa originalnim i kvalitetnim sadržajem...

Back
Na vrh