• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Kolektiva.hr i kupime.hr...Na čemu oni točno zarađuju

regnum

Član
Tu od
29 Stu 2009
na koju foru oni točno zarađuju..znam da prodaju kupone sa popustom za restorane,welnes itd. al ne napalčuju im ništa...pa me zanima kako oni tu zarađuju

Kolko vidim, poslovni model im je stvarno proziran (bar sa marketinške i monetizacijske strane),
idu na lead gen sa mogućnostima viralnog proširenja kruga djelovanja u kombinaciji sa standardnim
CPA dealovima koje uspostave sa kompanijama uključenim u igru. Sama pravila su tako namještena
da će se poslije inicijalnog seedinga viralne kampanje same reproducirat (što ni u kojem slučaju ne
treba ostavit na tome), to nije teško uspostavit, jedina barijera za većinu će bit sam proces pregovora
i uspostave platforme gdje bi se izvodila ta arbitraža.

Trenutno je to niša oko koje će se voditi rat u narednim mesecima ...

inače,kolektiva ima svoj affiliate program.Plaćaju 5kn po leadu.

rradomir01 kaže:
inače,kolektiva ima svoj affiliate program.Plaćaju 5kn po leadu.

ko plača 5 kn?

Neosynthesist kaže:
Kolko vidim, poslovni model im je stvarno proziran (bar sa marketinške i monetizacijske strane),
idu na lead gen sa mogućnostima viralnog proširenja kruga djelovanja u kombinaciji sa standardnim
CPA dealovima koje uspostave sa kompanijama uključenim u igru. Sama pravila su tako namještena
da će se poslije inicijalnog seedinga viralne kampanje same reproducirat (što ni u kojem slučaju ne
treba ostavit na tome), to nije teško uspostavit, jedina barijera za većinu će bit sam proces pregovora
i uspostave platforme gdje bi se izvodila ta arbitraža.

možeš objasnit narodni riječnikom...
od toga i toga zarade npr..od svake ponude 5 kn i slično...

Je stara tema al odgovor na pitanje je da od svakog prodanog kupona imaju svoj postotak. Neznam odakle ti da ne naplaćuju od firmi al si dobio krivu informaciju.

oni od svakog prodanog kupona zarade 40 posto,a u nekim slučajevima malo manje ovisno o dogovoru...
inače uskoro će i ti servisi pustiti svoj affiliate sustav pa će se na našim stranicama moći puštati i njihove reklame i zarađivati...

Zapravo im je zarada 50% i novce isplacuju tek 30 dana nakon završene ponude.
Svoje affiliate sustave su pokrenuli, odnosno samo Kolektiva, imaš ju putem prosperia.

Back
Na vrh