• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Koja stranica ima jacu seo snagu

1. ovisit će naravno o drugim faktorima, ime domene ne igra tako jako ključnu ulogu, ono je samo usputni plus...

2. neznam dali je pametno ali ja uvijek idem tako, iz navike valjda...

Nenad80 kaže:
Da li stranica www.sajt.com ili www.sajt.com/nesto

Znam da ova druga ima slabiju snagu. Da li me zanima koje je razlika?

Aj vidi razmisli da li te zanima, pa ako da, ti javi da ti odgovorim :)
Šalim se naravno, nego tako si napisao :D

Odgovor: Da, logično je i prirodno da home page ima mnogo veću snagu, počev od toga što ćeš na početku prijavljivati sajt u direktorijume i naravno tu obično možeš samo glavnu stranu a ne ostale, zatim u nekim razmenama linkova po defaultu će linkovati na home page, zatim socijalne mreže itd. Znači već u startu automatski i prirodno imaš više linkova na home page, tako da će logično tvoj homepage biti najjači.

Nenad80 kaže:
Da li je pametno uvek najjace kljucne reci staviti na www.sajt.com dok ostale ici na www.sajt.com/nesto..

Pa pazi, to zavisi od tebe šta ti želiš postići. Ako želiš da se rangiraš za reč: kuhinje, onda je idealan scenario da imaš domain: www . kuhinje . nešto

A da ako želiš da se dobro rangiraš i za pojmove: kuhinje po meri, uređenje kuhinja, prodaja kuhinja itd itd. Onda ih možeš slati na: glavnidomen/imedrugeključnereči

:waving

Back
Na vrh