• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Kako zatvoriti AdWords racun

alman

Dobro znana faca
Tu od
23 Ožu 2009
prije nekih par mjeseci otvorio sam google adwords dodao svoju visu i pravio neke reklame sad me zanima posto ne uspjevam naci kako zatvoriti taj adwords racun jer imam novi google racun na kojem mi je odobren i adsense i adwords medutim prije nego sto na ovaj drugi dodam istu karticu htio sam onaj prvi skroz zatvoriti da nebi bilo problema zbog iste kartice pa ima li neko iskustva u tome?

alman kaže:
prije nekih par mjeseci otvorio sam google adwords dodao svoju visu i pravio neke reklame sad me zanima posto ne uspjevam naci kako zatvoriti taj adwords racun jer imam novi google racun na kojem mi je odobren i adsense i adwords medutim prije nego sto na ovaj drugi dodam istu karticu htio sam onaj prvi skroz zatvoriti da nebi bilo problema zbog iste kartice pa ima li neko iskustva u tome?

http://adwords.google.com/support/aw/bin/answer.py?hl=en&answer=6134

Back
Na vrh