• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Web dizajn kako napraviti sajt isti kao yt

optimista

Iskusan lik
Tu od
11 Kol 2011
zna li neko kako napraviti sajt isti kao youtube ? ? ali samo jos jedna opcija da se doda da mogu da se dodaju slike..

Postavlja se pitanje, da li ces ti da hostujes (video zapis i slike) ili ces da preuzimas sa YT:D
Prvi slucaj batalis odma, ako nisi pun kinte!

pa pazi ja bih to hostovao moje klipove, i ostali koristnici njihove klipove. ali ne bi bili svi klipovi kao na yt muzika, filmovi, budale, motori, kola, fudbal itd.. nego neka odredjena kategorija koju sam ja zamislio..i ne bi bilo toliko klipova kao na yt ali bi bilo malo vise.. pa sta mislis koliko bi me hosting kostao, i kako bih moga da napravim taj sajt ?

u joomli imas komponentu koja funkionise i izgleda kao youtube. Koristio sam je ali ne znam kako se zove ali probaj
Kod:
http://extensions.joomla.org/extensions/multimedia/streaming-a-broadcasting/video-broadcasting
Kod:
http://extensions.joomla.org/extensions/social-web/multimedia-channels/video-channels

@konte veoma koristno, a i izgleda da se moze napraviti kao yt sajt, moguce i isto :) hvala ti. treba jos par stvari da proucim pa krecem u posao..

@ibengeri hvala! ;)

optimista kaže:
... pa sta mislis koliko bi me hosting kostao, i kako bih moga da napravim taj sajt ?
Sve zavisi koliki ti je mesečni protok i koji bi ti hosting paket trebao.

imam ti ja template za ws. znaci potpuna kopija YT-a.. mozemo se dogovorit ili to cak dam besplatno.

Ma za to ti treba dedicated server jer nevjerujem da ce iko na shared hostingu dozvoliti da upladujes toliko video klipova :) a za dedicated trebas izdvojiti minimum 50e mjesecno i to bez cPanela :) sa njim racunaj jos 20-ak e ne znam tacno koliko je za dedicated :)

Back
Na vrh