FacebookAds
Član
- Tu od
- 11 Velj 2011
Zanima me kako da naplatim reklame na svom sajtu. Radi se o reklamiranju putem bannera... Da li je potrebno da se otvori firma, npr d.o.o. ili agencija. Koje je sve uslove potrebno ispuniti? 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ABCDE kaže:Vidim nitko ne odgovara, e pa necu ni ja (jer ne znam) :crazy_grin ali cu usput nesto slicno priupitati...
Dakle, htio bih recimo na nekom tuđem sajtu staviti baner nekog svog sajta i lijepo sa vlasnikom sve dogovorim (cijena, koliko dugo ce se baner vrtiti, gdje...)
Kako mogu biti siguran da me nece zeznut, npr dogovorimo se na mjesec dana i ja platim a makne me nakon recimo 10-ak dana?
Kako mogu biti siguran da ce me uopce staviti na svoju stranicu?
Sto mu ja tu mogu ako me zezne (pitam jer je jedan prijatelj imao slicna iskustva i popusio pare - srecom nije puno)
Hvala unaprijed
P.S. Isto me zanima kod outsourcanja, kako taj postupak ide sa plaćanjem - preuzimanjem "posla". Koliko sam uspio proletit po forumu nisam naisao da pise ista o ovome pa se nadam nekim konkretnim odgovorima od strane iskusnih "paremejkera".
:waving
ABCDE kaže:Dakle, htio bih recimo na nekom tuđem sajtu staviti baner nekog svog sajta i lijepo sa vlasnikom sve dogovorim (cijena, koliko dugo ce se baner vrtiti, gdje...)
Kako mogu biti siguran da me nece zeznut, npr dogovorimo se na mjesec dana i ja platim a makne me nakon recimo 10-ak dana?
Kako mogu biti siguran da ce me uopce staviti na svoju stranicu?
ABCDE kaže:Sto mu ja tu mogu ako me zezne (pitam jer je jedan prijatelj imao slicna iskustva i popusio pare - srecom nije puno)
ABCDE kaže:A hebi ga sad, pa i mislio sam da je nesto "tipa to" tj. da nema nikave pravne zastite od strane naseg "pandurskog aparata" :crazy_grin
Ali negdje sam procitao da se moze npr. slat "nesto" nekom od elektronskih procesora preko kojih se uplata vrsila pa da oni to nekako mozda mogu srediti (to sam cuo kad sam se sa PTC-om zezao, neznam dali to jos uvijek vrijedi)...
maklinbarbossa kaže:Naravno CNN ovu uslugu naplaćuje, no postoje ljudi koji će platiti da bi Dakle razvoj Interneta omogućio je reklamiranje putem web stranica.
Društvo, ja Vam nudim sajt koji Vi trebate administrirat dnevno, pa na njega postavite svoje banere, i koje god druge želite da se financirate.
Tko je zainteresiran, neka mi se javi na PM ili na mail
Koristimo bitne kolačiće kako bi ova stranica radila, a neobavezne kolačiće kako bismo poboljšali vaše iskustvo.
Pogledajte dodatne informacije i konfigurirajte svoje postavke