• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Kako funkcionira Freedom partner?

midho14 kaže:
Shanyta kaže:
Nov sam u ovoj vrsti posla. Sve do sad sam radio s web stranicama i znam kako to funkcionira, ali YouTube ne. Tek sad sam odlučio i ovo isprobat jer mi je zanimljivo dosta. Pa sam pronašao na forumu ovdje i partnere koji nude suradnju. Prvo sam uzeo njih jer vidim da primaju i manje kanale. Sad ne znam koji drugi partner bi bio bolji, a da ne moram čekati da imam 500 1000 sub i preko ne znam koliko tisuća viewa po videu.

Ako vec ides da budes partner, po meni je najbolji QuizGroup - ruska mreza, placa redovno, trebas imati 1k viewsa u zadnjih 30 dana i 10 subscribera. Imas sve detaljno na njihovoj stranici. Revshare ti je 80% ( dobijas 80% zarade, dok kod Freedom dobijas 60%, pa ti sad razmisli koliko dajes njima. :fever ) Kod Curse ti je 90% Revshare ali da kod njih apliciras treba ti jaci kanal

Jesu i oni slobodni ili imaju neki ugovor na godinu dana, dvije?

Hvala svima puno na pomoći :) Evo ovo je moj kanal Gamezox. Nije star niti mjesec dana. Dakle na Freedomu je, a u budućnosti planiram preći i na bolje mreže nakon što prikupim dovoljno subscribera i viewsa. Što kažete? Prijedlozi, primjedbe dobrodošle.

Shanyta kaže:
Što kažete? Prijedlozi, primjedbe dobrodošle.

Evo jedan brzinski;
uz Twitter i Google+ dodaj i FB account, a svakako i domenu.
Gamezox.net je slobodna. :fever

Nakon koliko dana od objave statistike zarade za prosli mjesec ide isplata?

Back
Na vrh