• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Twitter Kako do lakih 500 pratitelja dnevno

drazenbr

Aktivni član
Tu od
26 Kol 2010
Jednostavno se registrirajte na i pratite ljude i oni će pratiti vas, možete i lajkati fb pageove isto funkcionira, jednostavna razmjena ...
Probajte funkcionira...

adsenseamater kaže:
Hvala na obaviještenju , ali tema već postoji :)

Onda nek mod baci obavijest tamo, ako nije problem

drazenbr kaže:
Jednostavno se registrirajte na i pratite ljude i oni će pratiti vas, možete i lajkati fb pageove isto funkcionira, jednostavna razmjena ...
Probajte funkcionira...

Ja inače imam već taj twitter oko 2 godine i malo više od 1000 followera. Samo niti jednog iz naših prostora. Inače imate puno tih programa gdje možete naći prijatelje kao što je socialomph.com, twellow itd.

Ja pratim tebe, ti pratiš mene.. u čemu je vic?
Zvuči kao manual traffic exchange! :poke

ma glupost žešća... mislim.. nije.. za debose koji se lože da im stranica ima tri bilijona lajkova od 8 stvarnih ljudi, to je super stvar.. ali ako imaš specifičnu stranicu i trebaš određen profil članova, ovo je beskorisno.. meni je cilj dobit 2 hiljade balkanaca u grupu.. onaj puffdidy143 mi je potreban ko treće oko :king

ne znam za vas al ja sam danas dobio oko 150 followers-a za mene radi ...

dubbblin kaže:
imam 500 kredita.. nitko me ne likea.. kredit miruje.. wtf

Moraš postaviti tu I want to offer 3,4,5 ... credits per follow

Mene od jučer prati njih 400 više, ima još par stranica gdje se regaš i dobiješ 100 followersa kao poklon, ako nekog zanima stavit ću linkove

dubbblin kaže:
ma glupost žešća... mislim.. nije.. za debose koji se lože da im stranica ima tri bilijona lajkova od 8 stvarnih ljudi, to je super stvar.. ali ako imaš specifičnu stranicu i trebaš određen profil članova, ovo je beskorisno.. meni je cilj dobit 2 hiljade balkanaca u grupu.. onaj puffdidy143 mi je potreban ko treće oko :king

Pa ti ih prati prema državi... imaš tu opciju

...iz zemlje su mi svi sa 0 kredita i ne mogu ništa sa njima.. napucavam broj još malo sa ovim svemircima ali definitivno mislim stati uskoro.. na kojim stranicama dobivaš followerse na subscribe??

dubbblin kaže:
...iz zemlje su mi svi sa 0 kredita i ne mogu ništa sa njima.. napucavam broj još malo sa ovim svemircima ali definitivno mislim stati uskoro.. na kojim stranicama dobivaš followerse na subscribe??

Evo cijela lista....

twiendsXcom
hitfollowXcom
tfollowXcom
letgetmorefollowersXcom
plusfollowerXcom
followbackXinfo
newfollowXinfo

ovo je jako dobar način za promoviranje, ali nažalost nije za lokalne sajtove već za one US i eng...

ali ipak sam probao prikupit i tako lajkove :stars

vrijedi li to uopste raditi
twitter Facebook, me.me , google buzz
ima ih zaista mnogo , previse

Woltez kaže:
vrijedi li to uopste raditi
twitter Facebook, me.me , google buzz
ima ih zaista mnogo , previse

Ne kužim u biti što pitaš?
Da li vrijedi koristiti načine za povećanje broja followera ili like-ova na FB fan page-ove?

Istina social networking siteova ima puno, ne znam da li ih koristiš za social bookmarking ili za dobijanje prometa na svoj site...

Back
Na vrh