• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Web dizajn Izrada stranice

Evo usput da vam se malo pohvalim...
Stranica busovaca.net je sluzbeno puštena u rad 12.04.2010, a posto je danas 14.05.2010 recimo da je proslo mjesec dana :D

Dakle rijec "busovača" ili "busovaca" u google ima "About 311,000 results (0.13 seconds)" pojmova.
U mjesec dana sam uspio doci na drugu stranicu google.com (skoro na prvoj), a na yahoo.com sam vec na prvoj :drinking

Takodjer mnogi pojmovi upisani uz ovu rijec vode ka mojoj stranici.

Not bad? :w00t

bojanposao kaže:
Stranica busovaca.net je sluzbeno puštena u rad 12.04.2010, a posto je danas 14.05.2010 recimo da je proslo mjesec dana :D

Dakle rijec "busovača" ili "busovaca" u google ima "About 311,000 results (0.13 seconds)" pojmova.
U mjesec dana sam uspio doci na drugu stranicu google.com (skoro na prvoj), a na yahoo.com sam vec na prvoj :drinking

Ko zna zna. Svaka čast. Usput, kako si došao do ovih članaka, jesi pisao sve ti?

idss kaže:
bojanposao kaže:

Ko zna zna. Svaka čast. Usput, kako si došao do ovih članaka, jesi pisao sve ti?

Vecina su moji originalni, par njih je sa stranica koje stignu prvi objaviti / istraziti neku vijest ili koju nisam u mogucnosti istraziti, naravno u potpisu navedem izvor istih.

bojanposao kaže:

Not bad?

Dobra stranica fino uradena samo mi se nesvida plava boja nikako, nekako mi je ta boja previse standard...

bojanposao kaže:
Možeš pogledati moj zadnji projekat u joomli 1.5 http://www.busovaca.net pa ako ti se sviđa, možda se možemo dogovoriti ;)

Sviđa mi se tvoja stranica i nakon pročitanih komentara nekih pametnjakovića koji nisu nikad napravili ništa osim na blogeru a podsmjehuju se drugima morao sam ostaviti svoj komentar pohvale :waving

kklukov2 kaže:
Sviđa mi se tvoja stranica i nakon pročitanih komentara nekih pametnjakovića koji nisu nikad napravili ništa osim na blogeru a podsmjehuju se drugima morao sam ostaviti svoj komentar pohvale :waving
Hvala :to_clue

Evo malo redizajn stranice... nasao sam template koji mi bas odgovara, malo izmjena i hop napokon i na google.com na prvu stranicu!

Kod:
busovača
About 506,000 results (0.19 seconds)

E sad sam miran :stars

bojanposao kaže:
kklukov2 kaže:
Hvala :to_clue

Evo malo redizajn stranice... nasao sam template koji mi bas odgovara, malo izmjena i hop napokon i na google.com na prvu stranicu!

Kod:
busovača
About 506,000 results (0.19 seconds)

E sad sam miran :stars

Puno bolje sada izgleda cms je zakon, samo imam jednu kritiku kad si vec postavio google reklamu neka ti linkovi budu crveni kao i ostali na taj nacin ces izvuci vise klikova u procentima.

To je vec odrađeno :waving

Evo me i službeno prvi ispod wikipedije na www.google.com :

xaz04i.jpg

U mjesec dana posjeta se uduplala :king

Kad gledaš rezultate gledaj u nekom drugom pregledniku (browseru) ili se odlogiraj iz Google accounta jer ti to utječe na prikaz.

Vidi vraga :crazy_grin
Prva strana, sedmo mjesto na svim ostalim browserima :rolleyes

@octavia77 ova dalmacija je davno vec napravljena... pa da ne duplam teme

bojanposao kaže:
Vidi vraga :crazy_grin
Prva strana, sedmo mjesto na svim ostalim browserima :rolleyes

@octavia77 ova dalmacija je davno vec napravljena... pa da ne duplam teme

Evo imas Stumble od mene pa ces sigurno brzo preskocit tih 7, ajmo ljudi dajte jos koji i Like it da ga mrdnemo!

Back
Na vrh