• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Internet radio

erik

Iskusan lik
Tu od
29 Svi 2009
Zanima me da li je netko od vas to pokušavao? Dakle želim otvoriti internet radio, na nekom free servisu. Naišao sam na ovaj http://freestreamhosting.org/

Ima li netko iskustva sa tim? Molim vas da me savjetujete.

Za sitne pare možeš da zakupiš stream, onda ti treba samo par Winamp dodataka i možeš da puštaš pesme po želji. Ako hoćeš i da pričaš onda već malo teže ide sa Winampom (nije nemoguće) ali bolje ti je da nabaviš neki program kao Sam Broadcaster (mislim da je to naziv) i sa njim da pičiš... :)

ja sam imo internet radio...samo da ti odma kazem ovaj host sto si naveo ti je private sto znaci da niko drugi osim tebe nemoze cut muziku...mozes sve bez problema radit sa winampom ali preporucujem ti sam broadcaster...sto god te zanima pitaj preko PP

Back
Na vrh