• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

IMade500 - training program za affiliate pocetnike

brijach21

Član
Tu od
18 Ožu 2010
Naisao sam na training program www.imade500.com koji je za pocetnike koji se namjeravaju baviti affiliate marketingom. Sastoji se od niza video traininga koji dolaze na vas mail na dnevnoj bazi.

Posto sam i sam pocetnik i polako ucim o affiliate marketingu htio sam ovo podjelit sa drugima koji su isto pocetnici pa mozda vam se svidi :)

Uglavnom radi se o Gospodinu Aniku Singalu koji je uspjesni internet marketing expert i u svojoj seriji videa, korak po korak, objasnjava kako bi on zaradio svojih prvih 500 dolara u affiliate marketingu da bankrotira.

Pozdrav

brijach21 kaže:
Naisao sam na training program www.imade500.com koji je za pocetnike .... prvih 500 dolara u affiliate marketingu da bankrotira.

Pozdrav

Taj gospodin ce zaraditi svojih prvih 500$ nakon sto bankrotira tako sto ces ti i tebi slicnima kupiti njegovo predavanje. Ja sebe smatram pocetnikom i smatrat cu se sve dok ne pocnem zaradivati konstatnu zaradu na internetu ali ono sto sam primjetio, procitao i naslusao se sa svim tim predavanjima je da sve informacije ces naci bas tu na ovom forumu.
To su osobe koje su ulozile ogromno vrijeme da naprave seriju videa na osnovu vec znanih metoda koje postoje trenutno i plus napravile dobar SEO da bi se promovirali, te iznajmili jednu vilu na moru ili salu za sastanke u nekom hotelu sa obaveznim pogledom na more i napravili promocijski video a u stvarnosti vjerojatno je sve to financirano sa nekim kreditom ali je takav nacin promoviranja veoma efektivan.
Napisao sam "trenutno" zbog toga kad pogledam savjete iliti virtualne treninge koje postoje vec dosta vremena na trzistu, vidim da te metode vise se ne mogu efektivno primjenjivati zbog npr. promjene google algoritma, zbog zasicenja....
Najbolje su mi fore "imamo samo 100 mjesta slobodnih, prijavite se brzo jer isticu brzo", nakon 3 dana javljaju se opet da imaju jos samo 20 slobodnih mjesta i tecaj kosta samo 500 $, uglavnom sve fore na princip "rinse and repeat" .
Na puno tih virtualnih treninga ce ti npr. reci da promociju stranice radi sa artikle direktorijima kao nesto super a o toj metodi i slicnim stvarima je Dbomestar - :worship, je vec pisao 2008 link-building-article-
Vec je receno nekoliko puta na ovom forumu od najdragocjenijih clanova (zlatni decki btw:worship) da se treba koncentrirati na jedan tip zarade i to poceti gurati jer sve ama bas sve potrebne informacije ces naci na ovom forumu, ako nesto fali zguglaj.
Zato cuvaj pare i pocni goglati i citati, ako se netko ne slaze samnom i ima bolji savjet i ja sam spreman poslusati jer jos se smatram pocetnikom.

Slazem se sa tobom. Nisam mislio reci da se treba kupit taj njegov proizvod nego samo pogledati te besplatne video treninge sto salje. A to sto svako predlaze svoj proizvod na tim treninzima to ignoriram :)

Back
Na vrh