Dosao sam na ideju da napravim stranicu, na kojoj bih napisao svoja vlastita iskustva sa studentskim poslovima i student servisu. Uz stranicu napravio bi i forum na kojem bi posjetitelji mogli raspravljati o vlastitim iskustvima. Pisati imam o cemu, buduci da sam kao student puno radio i imao puno razlicitih poslodavaca.
Problem prvi:
Da li raditi stranicu + forum ili samo forum? ili mozda forum+blog?
Problem drugi:
keyword - student servis - na prvoj stranici su uglavnom stranice od student servisa, zagrebackog, varazdinskog, split itd...
keyword - studentski poslovi - izbacuje stranice tipa - MojPrviPosao, zivotopis.hr, i njima slicne
keyword - studentski forum - uglavnom daje forume pojedinih fakulteta
Da li bi bilo dobro sa keywordima ciljati na one tipa "student servis zagreb", "sc varazdin"...
Zaradu bih trazio u adsense oglasima na forumu, kao sto je to ovdje napravljeno.
Vaša mišljenja? Savjeti? Isplati li se sve to?
Svaki savjet je dobrodošao.
Hvala!
Problem prvi:
Da li raditi stranicu + forum ili samo forum? ili mozda forum+blog?
Problem drugi:
keyword - student servis - na prvoj stranici su uglavnom stranice od student servisa, zagrebackog, varazdinskog, split itd...
keyword - studentski poslovi - izbacuje stranice tipa - MojPrviPosao, zivotopis.hr, i njima slicne
keyword - studentski forum - uglavnom daje forume pojedinih fakulteta
Da li bi bilo dobro sa keywordima ciljati na one tipa "student servis zagreb", "sc varazdin"...
Zaradu bih trazio u adsense oglasima na forumu, kao sto je to ovdje napravljeno.
Vaša mišljenja? Savjeti? Isplati li se sve to?
Svaki savjet je dobrodošao.
Hvala!