• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Hostgator - velika akcija

b82

Aktivni član
Tu od
2 Stu 2010
Hostgator je najavio veliku akciju, povodom najavljenog "smaka sveta". Još nisu poznati svi detalji, ali želim da vas obavestim unapred, da neko ko planira da uzme hosting ne bi ovo propustio.

Petak, 21.12.2012. popust na hosting je 50%, s tim da će u jednom periodu dana taj popust biti 75%. Registracija domena će biti $1.95.

I meni je nešto slično palo na pamet. Ali čim nešto stvara taj "buzz" na netu onda treba to iskoristiti....

Evo pazario paket na hostgatoru, nije da mi treba ali domen + host na godinu dana je izasao $32 sto je smesno tako da ce posluziti svrsi :D

@hajro2 @Vatra Wolf - Smak sveta = fail, sa druge strane, smak cijena - EPIC! :D

U toku dana ne znam ni sam šta sam sve uzeo po jeftinoj ceni, od hosta, domene pa do nekih itema :D

rappin kaže:
Evo pazario paket na hostgatoru, nije da mi treba ali domen + host na godinu dana je izasao $32 sto je smesno tako da ce posluziti svrsi :D

Kupio i ja za vrijeme snizenja 75%, ev proslo 2 sata jos uvijek nisam dobio mail sa podacima.

Kontaktirao support, kazu da je previse ljudi se reg. pa treba duze vremena da obrade sve

Sceko kaže:
Pa vjerovatno polako sacekaj malo zajebat te nece sigurno.

Evo nakon nekih 8 sati sam dobio mail :drinking

Back
Na vrh