• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Hostgator popusti do 80% - Black Friday

maloni1991

Aktivni član
Tu od
18 Srp 2010
kao sto je m4ster u jednoj temi napomenuo danas je black friday i imaju fenomenalna snizenja na hostgatoru

http://www.hostgator.com/

u ovom vremenskom periodu ce biti snizene cene hostinga :

50% off everything from 12:00AM CST – 5AM CST, November 26th 2010.
80% off everything From 5AM – 9AM CST, November 26th 2010 (while stock last).
50% off everything From 9AM – 11:59PM CST, November 26th 2010.

ovo vreme se gleda po Central Standard Time
evo gde mozete videti koliko je sati po CST
OVDE

ovako ce izgledati snizene cene ... fantasticno :)

Hostgator Hosting Plans Ori. Price (/mo) 50% Off (/mo) 80% Off (/mo)
Shared – Hatchling Plan $4.95 $2.48 $0.99
Shared – Baby Plan $7.95 $3.98 $1.59
Shared – Business Plan $12.95 $6.48 $2.59
VPS – Level 3 $39.95 $19.98 $7.99
VPS – Level 4 $69.95 $34.98 $13.99
VPS – Level 5 $94.95 $47.48 $18.99
VPS – Level 6 $119.95 $59.98 $23.99
Reseller – Aluminum $24.95 $12.48 $4.99
Reseller – Copper $34.95 $17.48 $6.99
Reseller – Silver $49.95 $24.98 $9.99
Reseller – Gold $74.95 $37.48 $14.99
Reseller – Diamond $99.95 $49.98 $19.99
Dedicated – Basic $174.00 $87.00 $34.80
Dedicated – Standard $219.00 $109.50 $43.80
Dedicated – Elite $279.00 $139.50 $55.80
Dedicated – Pro $374.00 $187.00 $74.80

ugrabite popust do 80% :))

RE: hostgator discount 80%

ovo je fantasticna stvar ja se vec nekoliko sedmica dvoumim koji hosting da kupim a evo sad reciimo baby plan na 3 godine izađe nesto vise od 57$ a inace kosta 286$ i jos nesto cini mi se sutra u 12h po nasem vremenu kod njih je 5h ujutro upravo vrijeme kad pocinje snizenje od 80% ako grijesim neka me neko ispravi nadam se da cu uspjeti kupiti ovaj paket evo link do jos jednog svjetskog sata http://www.clocklink.com/world_clock.php kliknite na centar sjeverne amerike i to je CST vremenska zona za svaki slucaj :)

80% je od 12-16 po našem vremenu (26.11.2010.) ili to isteka zaliha - nigdje nisam našao kolika je točno to zaliha, ali ono, što prije kupimo to bolje. Ja sjedim za kompom u podne i čekam - u 12:00:01 klikam buy gumb definitivno :D.

Ako ima ovdje još zainteresiranih koji planiraju iskoristiti ovu ponudu, šaljite mi PM, postoji jednostavan način da se domognemo ovoga DŽABA i usput još nešto i zaradimo.

EDIT:Samo da se još nadovežem da cijene koje je naveo maloni nisu skroz točne jer on je naveo cijene koje vrijede pri kupnji paketa na 3 godine.
Provjerite hostgatorov website, vidjet ćete da je npr za business plan mjesečna cijena nešto veća ako kupite 2 godine hostinga nego da kupite 3 godine.

Samo da napomenem za sve koji ne znaju...

Prva stvar koju ce vas Hostgator traziti prilikom kupnje je domena. Imat cete dvije opcije:

1.) Kupiti domenu preko Hostgatora - .com kosta 15$

2.) Napisati naziv vec postojece domene koju ste prethodno kupili preko GoDaddyja, Namecheapa, 1&1 etc.

Preporucujem drugu opciju zato sto mozete proci jeftinije, tim vise ako uspijete naci neki kupon za recimo GoDaddy i sl.

m4ster kaže:
Samo da napomenem za sve koji ne znaju...

Prva stvar koju ce vas Hostgator traziti prilikom kupnje je domena. Imat cete dvije opcije:

1.) Kupiti domenu preko Hostgatora - .com kosta 15$

2.) Napisati naziv vec postojece domene koju ste prethodno kupili preko GoDaddyja, Namecheapa, 1&1 etc.

Preporucujem drugu opciju zato sto mozete proci jeftinije, tim vise ako uspijete naci neki kupon za recimo GoDaddy i sl.

hmm a jel mora da domena bude nova ili moze vec postojeca koja se nalazi na drugom hostingu ?

Moram priznat da ne znam odgovor.

Pretpostavljam da moze, ali u tom slucaju ce ti vjerojatno propasti sve sto si do tada imao s tom domenom jer ces morati promijeniti DNS.

To su samo moje pretpostavke, pokusaj kontaktirati Hostgator u vezi toga ili ako netko tu na forumu zna odgovor, neka napise...

ma kupi neku domenu na go daddy za 1$ imaju one info ako kupujes baby ili biznis plan jer tu svakako mozes dodati neogranicen broj domena poslije

Na mom servisu domene mozete kupiti za 11€ preko Moneybookersa i Alertpaya + besplatan Privacy Protection
;)

ma daaaaj ... mogli su i 99.99% popusta da stave ... ne moze da se pristupi stranici ... ako ovako bude otvarao stranice koje cu kod njih da hostujem onda ... :poke

11 min sam non stop kliktao refresh i nisam mogo da narucim ... na stranici za isplatu mi uvek stane ... eeee *ebem ti hosting kad ne moze svoju stranicu da hostuje :p

80% je otišlo u 5min koliko čitam po stranim forumima, a i stranica je bila down u tome vremenu...

KUPONI (coupone code) :

80% je od 12-16 po našem vremenu (26.11.2010.)

coupone code 50% off everything --> thanksgivingday50
coupone code 80% off everything --> thanksgivingday80

Navali narode dok traje !!

JamNetworkPro kaže:
KUPONI (coupone code) :

rodjace dokle vise da spamas sa ovim promo kodovima ... 80% je otislo za 2 min bukvalno ...

KUPONI (coupone code) :

Ja mislim da ti pokušavaš ovdje uhvatit nešto para na brzaka jer ja nigdje nisam naišao na te kupone osim ovdje, a budući da znam da se u HG-ovom affiliate programu mogu kreirat custom kuponi (jučer sam osobno kreirao 2 u pokušaju privlačenja ljudi) koji daju fiksni popust od 9.94$ pri kupnji, mislim da je ovo veoma lukav način da se domogneš tih ebenih komisija.

U prilog mojoj tvrdnji ide i činjenica da ne postoji nigdje službeni Black Friday kupon, već je HG odlučio da ide bez kupona i svima koji kupe dati 50% ili tko je sretan 80% popust.

Ajde ti sada lijepo na hlađenje 7 dana, kada se vratiš pročitaj pravila.

rovad kaže:
KUPONI (coupone code) :

Ja mislim da ti pokušavaš ovdje uhvatit nešto para na brzaka jer ja nigdje nisam naišao na te kupone osim ovdje, a budući da znam da se u HG-ovom affiliate programu mogu kreirat custom kuponi (jučer sam osobno kreirao 2 u pokušaju privlačenja ljudi) koji daju fiksni popust od 9.94$ pri kupnji, mislim da je ovo veoma lukav način da se domogneš tih ebenih komisija.

U prilog mojoj tvrdnji ide i činjenica da ne postoji nigdje službeni Black Friday kupon, već je HG odlučio da ide bez kupona i svima koji kupe dati 50% ili tko je sretan 80% popust.

Ajde ti sada lijepo na hlađenje 7 dana, kada se vratiš pročitaj pravila.

Jeste lukav ko nije upucen naseo bi :D
Svaka cast rovad ;)

Sinoic bas naletim na thread na jednom forumu, otprilike 50 i vise korisnika je tvrdilo da ima onaj pravi kupon, neku su ga cak dobili i od brata od strica koji radi za Hostgator. Katastrofa

rigor04 kaže:
Sinoic bas naletim na thread na jednom forumu, otprilike 50 i vise korisnika je tvrdilo da ima onaj pravi kupon, neku su ga cak dobili i od brata od strica koji radi za Hostgator. Katastrofa

Pa naravno, vjerojatno sam i ja među njima :).

Back
Na vrh