• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Horoskop

Almiraga

Član
Tu od
28 Kol 2011
Pozz svima.
Evo mene opet u Ad Sensu ovaj put je to blog o horoskopu na eng jeziku.
Interesuje me vase misljenje o svemu: dizajn, tema, raspored reklama, kako povecat posjete i slicno...

Almiraga kaže:
Pozz svima.
Interesuje me vase misljenje o svemu: dizajn, tema, raspored reklama, kako povecat posjete i slicno...

Skloni blogger navbar i promeni link u potpisu. :)

ulysses kaže:
Almiraga kaže:
Pozz svima.

Skloni blogger navbar i promeni link u potpisu. :)

Ako ti nije problem da napises u PM kako si to sve zamislio. Hvala unaprijed :)

internet.zarada kaže:
Mene osobno nerivra ova pozadina, nikako nije ugodna oku i za čitanje.
Na ovakvim pozadinama se postižu bolji rezultati sa Adsenseom,čitanje je otežano pa posetilac nesvesno teži da pobegne na lepšu pozadinu a to treba da bude pozadina ADsensea!
Ovo može da ima i negativne posledice ali po mojim brojnim eksperimentima na tamnim pozadinama se postiže mnogo bolji page CTR.

Neznam da li su tekstovi original?

Back
Na vrh