• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Gradnja linkova na HR stranicama

maximum

Dobro znana faca
Tu od
17 Stu 2009
Trebao bih napraviti nekih 200 linkova za jednu moju web stranicu na hrvatskom jeziku, isključivo me zanima hr tržište. ne znam da li je netko od vas radio nešto za HR .
Interesiraju me vaša iskustva, da li mi možete preporučiti neke stranice za linkove i općenito metode koje je moguće raditi kod nas.
Svaki savjet, adrese stranica su mi dobrodošli. Spreman sam kupiti listu ako je kojim slučajem imate.
Hvala na odgovoru

maximum kaže:
Trebao bih napraviti nekih 200 linkova za jednu moju web stranicu na hrvatskom jeziku, isključivo me zanima hr tržište. ne znam da li je netko od vas radio nešto za HR .
Interesiraju me vaša iskustva, da li mi možete preporučiti neke stranice za linkove i općenito metode koje je moguće raditi kod nas.
Svaki savjet, adrese stranica su mi dobrodošli. Spreman sam kupiti listu ako je kojim slučajem imate.
Hvala na odgovoru

Neka ti svaki član foruma da po tri resursa i gotovo! neki će bolje neki lošije al u proseku:drinking
http://www.internetsvastara.com
http://www.croportal.net dodaj surf forum
http://www.novina.com

forum.hr, bug.hr, pcekspert.com, forum.vidi.hr, net forum, index forum, večernji i jutarnji list, 24 sata, sportske novosti, blog.hr, bloger.hr, gameplay... Ma ima robe koliko hočeš. Googlaj .hr i izaberi sve one di možeš ostaviti backlink :D

djetlic kaže:
forum.hr, bug.hr, pcekspert.com, forum.vidi.hr, net forum, index forum, večernji i jutarnji list, 24 sata, sportske novosti, blog.hr, bloger.hr, gameplay... Ma ima robe koliko hočeš. Googlaj .hr i izaberi sve one di možeš ostaviti backlink :D
gdje na večernji ,jutarnji,24sata,sportske?...

Mogu podjeliti, naravno. Samo prije nego djelimo ajde da napravimo spisak na način da se napiše točna adresa i način gdje ide link. Plus eventualni savjet što ne činiti da izbjegnemo baniranje ako se radi o forumima. Mislim da je to kvalitetniji doprinos i smanjuje gubitak vremena u traženju mjesta za link.
Ako se slažete možemo uraditi na slijedeći način.
Svako neka napravi spisak od min.10 linkova, neka mi ih pošalje kao privatnu poruku.
Ja ću ih skupiti i svi oni koji su dali doprinos će dobiti ukupnu listu na kojoj je točno napisana adresa stranice i eventualni naputak.
Također ću izbaciti sve linkove koji se ponavljaju, znači dobiti ćete uređenu listu. Za početak neka to bude 100 adresa..a onda kad je napravimo možemo ići na veći broj.
Ako se slažete počnite slati.
Da ne bude nesporazuma oko eventualnih duplih linkova sve poruke imaju datum slanja pa ako netko prvi pošalje neke linkove da se drugi nebi ljutili ako kažem da je taj link već poslao neki drugi član.
p.s.
Svatko tko pošalje 10 linkova može i ovdje staviti obavjest da je poslao.... i na taj način ćemo moći pratiti tko je kad poslao svojih 10 linkova.

maximum kaže:
gdje na večernji ,jutarnji,24sata,sportske?...

Regaš se da možeš komentirati pa ubaciš u pokoji komentar, ne čeka se odobrenje. Neznam koliko su ti linkovi kvalitetni, ali se može. Jedino sad vidim da su sportske prebacili na jutarnji.

Regaš se da možeš komentirati pa ubaciš u pokoji komentar, ne čeka se odobrenje. Neznam koliko su ti linkovi kvalitetni, ali se može. Jedino sad vidim da su sportske prebacili na jutarnji.

hvala, sad još ako te zanima lista napiši desetak adresa...i pošalji..sad ih je već oko 30-tak

jel može konkretnije objašnjenje kako na navedenim stranicama gradite linkove?
Signature na forumu ili ostavljanje članaka?

Imam pitanje ...

Vidim, da su ovdje u TOP 10 stranice kao što su recimo 24 sata ...

Kako tamo postaviti link do moje strane? U komentare?

sta bi mogao ja da uradim da bi doveo sto vise hr posete(jel mi je za hrvate i makedonce najplaceniji sms od fortuma) za moj sajt o kladjenju ?

Back
Na vrh