• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Gdje se oglasavati?

nike85

Novi član
Tu od
10 Srp 2009
Zelim uloziti 500 eura u oglasavanje,kolki je prosjek zarade i u sto uloziti...trenutno me muci sto ne mogu naci stranicu koja je jeftina sto se tice cpc i da pokriva balkan.

hvala ti na pomoci,za adwords i facebook znam,ok su...trebam savjete za jos njih,ta 2 koristim,recimo koristio sam 7search i to je lose da ne pricam, mislim da kradu klikove...bolje da ne pricam...losa je reklama:) trebam neke provjerene osim adwordsa i facebooka i da su dostupni za balkan

hvala...super je ova srpska,probat cu,jel ima jos ko kavih ideja?

nike85 kaže:
hvala ti na pomoci,za adwords i facebook znam,ok su...trebam savjete za jos njih,ta 2 koristim,recimo koristio sam 7search i to je lose da ne pricam, mislim da kradu klikove...bolje da ne pricam...losa je reklama:) trebam neke provjerene osim adwordsa i facebooka i da su dostupni za balkan

httpool.rs , httpool.ba
xclaim.hr

Pa zavisi šta želiš oglašavati.
Ako želiš oglašavati klikere, nađeš onoga koji je za riječ "klikeri" pozicioniran prvi na Google-u i pitaš ga pošto banner na njegovom sajtu.

brate..ja za 100$ cu te godinu dana reklamira :) ..na engleskom sajtu..rank 3 i nasem rank 2.. i tebi vise ne treba :)
Koliko sam ja citao po netu..najbolje je da ulozis u Google ads,ali jos nisam ulagao pa ne mogu iz iskustva..
ps.Moram i ja uskoro da ulozim nesto

Po meni je najbolje uložiti u google ili u fb, zavisi od ciljne grupe, od toga šta želiš od posetioca i sl.
Ako imaš igricu koja se igra na fb onda je logično da je reklamiraš na toj mreži , kao i putovanja, dočeke nove godine i slične aktvnosti. Sa drtuge strane neke druge stvari je pametnije izreklamirati na google adsens.

Neka prednost faceebooka je to što oni raspolažu sa baš baš, ponavljam baš baš dosta podataka o posetiocima (od toga koliko godina imaju i gde žive pa maltene do toga šta su jeli ) ali ja i dalje verujem velikom dobrom Gugletu.

E sad, najviše verujem svojoj tvrdoglavosti i želji da što bolje uradim optimizaciju, pa ja reklamiram druge a ne oni mene :)

Ako oglašavaš za ovo područje onda je facebook ads jako dobar, ali ako ciljaš na američko tržište onda je jako skup jer je konkurencija pre velika.

Sa FBjom imam i ja puno izkustva i do sada se je za IT branžu na našem području izkazao fenomenalno. Odziv je odličan, ali i cijene na klik su zmjerne. ;)

Back
Na vrh