• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Gdje kupiti web stranice i vjerodostojnost podataka

Destroyer

Član
Tu od
24 Srp 2009
Bok svima,

Trebala bi mi informacija gdje je najbolje kupiti web stranice i koliko su vjerodostojni podaci o prometu i zaradi tih stranica.

Hvala:waving

flippa.com

Uvijek postoje trikovi kojima će ljudi simulirat promet, zaradu i sve ostalo,
bez obzira o tome gdje kupuješ i od koga kupuješ, uvijek možeš nahebat.

Neosynthesist kaže:
flippa.com

Uvijek postoje trikovi kojima će ljudi simulirat promet, zaradu i sve ostalo,
bez obzira o tome gdje kupuješ i od koga kupuješ, uvijek možeš nahebat.

Pa bas to me je najvise strah da "kupujem macku u vreci" jer tih siteova gdje se prodaju ili licitiraju web stranice je puno, zato sam mislio da postoji jedna kuca na netu koja je stvorila vec svoju reputaciju da prije web prodaje dobro provjeri proizvod.

thanks

A treba malo imati i nos za te stvari. Provjeri, analiziraj sajtove pa ces skuzit ko fejka a ko ne. Iako nikad nemozes biti skroz siguran.

Back
Na vrh