• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

e-bay dropshiping

maloni1991

Aktivni član
Tu od
18 Srp 2010
jel radio neko od vas dropshiping prodaju preko ebay-a ... kako to funkcionise (u cemu leze pare ... satovi,igracke,kineski telefoni...)
takodje me interessuje kako funkcionise ebay sa moneybookers-om ... jer ga narod koristi ...

i jos jedno ... kako se salju stvari npr. u Ameriku ... gde to mogu da pogledam ...

mislim da se uz dobrog dobavljaca moze lepo zaraditi na razlici :)

ako neko zna nesto o ovome zamolio bih vas da napise .. hvala unapred
p.s sve je dobrodoslo:waving

Mogu ti reći da Moneybookers radi bez problema sa eBayom, počeo sam ga koristiti čim su uveli mogućnost. Šteta što većina kupaca je navikla na PayPal pa ne žele mijenjati navike ili jednostavno ne žele koristiti Moneybookers za plaćanje. Prodavao sam digitalne proizvode, ali prestao zbog visoke eBay provizije na te stvari (15%) - više se isplati direktno prodavati putem svog sitea.
Za dropshipping bi još trebao googleati pa nisam kompetentan išta govoriti o tome, nadam se da ćeš naći nekoga sa više iskustva o tome.

Na eBay-u su stvari sve jeftnije marze su uzasno male. Konkurencije ima dosta iz Indije rade za par dolara po prodaji zarade cak neki i manje. Tako da nije to laka zarada treba tu truda dok nadjes proizvod koji mozes da prodas... Cim se pojavi neki broj pozitivnih komentara odmah i drugi pocinju da prodaju isto sto i ti. Citao sam na jednom forumu firma iz Indije za koju jedan bivsi zaposleni kaze da imaju preko 10 000 artikla koje prodaju preko eBaya...

Nenad80 kaže:
Na eBay-u su stvari sve jeftnije marze su uzasno male. Konkurencije ima dosta iz Indije rade za par dolara po prodaji zarade cak neki i manje. Tako da nije to laka zarada treba tu truda dok nadjes proizvod koji mozes da prodas... Cim se pojavi neki broj pozitivnih komentara odmah i drugi pocinju da prodaju isto sto i ti. Citao sam na jednom forumu firma iz Indije za koju jedan bivsi zaposleni kaze da imaju preko 10 000 artikla koje prodaju preko eBaya...

odustao sam ja od ovoga davnih dana :)
kad sam video likove sa par miliona pozitivnih feedbackova... nemam ja sta tu da trazim :D

btw. hvala za info ;)

Back
Na vrh