• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

BizBuzz 2010 - Tema: Prodaja na internetu

InFlames20

Legenda
Tu od
2 Ožu 2008
Evo jedne zanimljive konferencije koja se već par godina održava u Nišu, ovogodišnja tematika BizBuzza je iznimno zanimljiva - "Prodaja na internetu", kotizacije su niske a predavači sjajni. Između ostalih možete vidjeti Dragana Varagića, Darka Vidićaa i Jelenu Jovanović, a o svima njima i kompletnu listu pročitajte na službenom sajtu:
http://www.bizbuzz.rs/Predavaci/33/index.1.lt.html

IZForum je i službeno jedan od medijskih pokrovitelja BizBuzza, tom prilikom nudimo našim čitateljima zainteresiranim za prisustvovanje na konferenciji popust od 20%. Sve što trebate je upisati pri registraciji popust kod "IZForum" (bez navodnika).

[attachment=116]

Više o povijesti BizBuzza i BigBuzzu općenito:

biZbuZZ je konferencija o elektronskom poslovanju, korporativnom prisustvu na Internetu, Internet marketingu – svim prednostima koje korišćenje Interneta donosi poslovnoj praksi.

Projekat je zamišljen i realizovan kao događaj koji okuplja afirmisane i Internet zajednici više nego poznate stručnjake iz oblasti vezanih za razvoj Internet poslovanja.

biZbuZZ konferencija se od samog nastanka nametnula kao jedan od najznačajnijih događaja u domenu poslovanja i informacionih tehnologija. Ove godine biZbuZZ će se održati u Nišu u periodu 27 - 29. oktobra u hotelu „Vidikovac“.

Za poslednje četiri godine prerasta okvire Internet zajednice i privlači pažnju medija, profesionalnih marketinških i PR krugova i šire populacije.

Na ovaj način nastojimo da kreiramo preko potrebnu vezu između privrede, malih i srednjih preduzeća i „brzog voza“ kojim se savremeno poslovanje kreće. Nužnost valjanog predstavljanja i osvajanja novih tržišta je neizbežnost sa kojom moramo razmišljati.

Hiperkonkurencija i preopterećenost tržišta su već postali svakodnevica svakog privrednika, te stoga moramo proširiti vidike i nastojati da tržišta i medije koji nam se otvaraju iskoristimo na najbolji mogući način.

biZbuZZ je konferencija koja će Vam približiti servise, alate i poslovnu filozofiju koju morate pratiti i koristiti za najadekvatnije predstavljanje na Internetu.

"Neka se o Vama priča – Vaš lični biZnis buZZ – konferencija o Internet poslovanju!"

Prilozi

• biZbuZZ_2010.jpg
    biZbuZZ_2010.jpg
    11.3 KB · Pregleda: 512
InFlames20 kaže:
Evo jedne zanimljive konferencije koja se već par godina održava u Nišu, ovogodišnja tematika BizBuzza je iznimno zanimljiva - "Prodaja na internetu", kotizacije su niske a predavači sjajni. Između ostalih možete vidjeti Dragana Varagića, Darka Vidićaa i Jelenu Jovanović, a o svima njima i kompletnu listu pročitajte na službenom sajtu:
http://www.bizbuzz.rs/Predavaci/33/index.1.lt.html

Eniax čak daje popust kod za sve zainteresirane, više pročitajte u njegovom blog postu:
http://www.eniax.net/konferencije/bizbuzz-dolazi-vreme-je-da-se-casti/

Hvala na obavestenju...Poseticu konferenciju sigurno...Nadam se da ce ispuniti moja ocekivanja... :writing
Pozdrav! :sparkle

IZForum je postao jedan od medijskih pokrovitelja BizBuzza. Tom prilikom sve naše čitatelje nagrađujemo popustom od 20% na cijenu kotizacije (pročitajte prvi post u ovoj temi za detalje), a troje najbržih koji mi na PM pošalju svoje ime i prezime te e-mail dobiti će besplatan upad na BizBuzz konferenciju ;)

P.S. Za besplatnu kotizaciju molim da se jave samo ozbiljni kandidati odnosno oni koji znaju da će sigurno ići.

Sjajna akcija i sjajna prilika za sve da ugrabe kotizaciju po povoljnijoj ceni.

Vidimo se u Nišu!

Krsto kaže:
Sjajna akcija i sjajna prilika za sve da ugrabe kotizaciju po povoljnijoj ceni.

Vidimo se u Nišu!

Koliko kosta ulaznica za ovu manifestaciju?

Čestitam sretnim dobitnicima besplatne karte:
slobodanl
djordje5
HERZIKA

Nadam se da ćete svima ispričati kako vam je bilo i napisati neki kratki izvještaj kako vam je bilo :)

Bio sam danas, ali sam otisao posle pauze za rucak. Predavanja su bas bila dobra, RNIDSovo je smorilo dok je "Brendovi u mrezi" bilo odlicno. Jedva cekam sutrasnju temu "Facebook aplikacije u poslovnoj primeni" da i ja malo o njima saznam :)

Inace, ja mislim da je u toj sali bilo bar 50 lap topova/netbookova/tableta, a nekih 200tinak ljudi.

Aj super, ako ima fotki i nekih informacija od još nekog tko je bio slobodno dodajte.

Snimali su dvema kamerama i pricali o nekom live streamu, ali ja nisam nista nasao na njihovom sajtu o tome :/

Ljudi bio sam sva tri dana na seminaru,mnogo sam toga naučio i mnogo lijepo sam se proveo.Naravno tu su pala i nova poznanstva.E sad da ja malo sredim utiske koji dan pa ćete da dobijete detaljan izvještaj.Do tada uživajte.

InFlames20 kaže:
Odličan post Tomislava Cara koji je bio jedini predavač iz Hrvatske, pročitajte njegovo iskustvo o tome kako su ga Srbi htjeli likvidirati na BizBuzzu :D
http://www.web-poduzetnik.com/?p=1672

Ovim "clankom" se samo izglupirao pokusavajuci na "saljiv" nacin da predstavi mrznju izmedju Srba i Hrvata. Isto bi i neki Srbin mogao napisati clanak kad je bio u Hrvatskoj.

Back
Na vrh