• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

BidVertizer

alman

Dobro znana faca
Tu od
23 Ožu 2009
Pozdrav nekada davno pravio sam account na ovom sajtu i publisher i advertizer htio sam da reklamiram svoj sajt kod njih medutim sve je tako ostalo bez moje uplate danas sam dobio mail od njih da ako verifikujem svoju karticu kod njih dobit cu 20$ na racun u klikovima za moje buduce reklame i jasam to i uradio sada i stoji da imam to na racunu i da mogu iskoristiti e sad me interesuje kakvi su oni inace i u kom dijelu svijeta bih mogao dobiti korisne posjetioce za svoj affiliates link za lite forex ima li neko iskustva sa reklamiranjem kod njih

Back
Na vrh