• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Web dizajn Banneri,headeri i ostalo

S

sunaddict

Guest
Zanimalo bi me otprilike koliko kosta izrada pristojnog bannera i headera i slicnih igracki,ali ono da bude profi rad na nivou,a ne klasicno skarabudjivanje,jer to znam i sam.

Ja imam dosta znanja iz photoshop-a, pa ako si zainteresovan da ti odradim neki baner javi, mozda ti se i svidi;)

cijene ti uvik ovise o tome koliko dobro netko zna nesto prodat. od 50kn do 5000kn. moj savjet ti je da svakako trazis ljude bez firme, ljude koji imaju znanje a hoce malo zaradit "za kavu"... neke firme ili nesto nemoj ni pokusavat zvat...

najcesce takve nalazis preko poznanstava, bilo preko prijatelja ili ovako putem foruma ....

Back
Na vrh