turcinovic90 kaže:
Hm stvarno cudan nacin cuvanja nivoa. Tom arogancijom ga neces sacuvati jarane. A kad je rijec o linkovima kod tebe ih vidim nekoliko a kod njega nijedan. Kako sad to. Kad je rijec o beklinkovima pa bar bi vi profi manimejkeri trebali razumjeti potrebu za beklinkovima i podrzavati novopridoslice. Pa forum i jeste mjesto da se pita. A forum o internet poslovanju bi trebao pomoci clanovima a ne samo moderatorima ili sam nesta krivo razumio. Cak i mi neuki mozemo da se naucimo. Ti si naucio pa onda mislis da svi moraju znati. Pa nije tako.
Jarane.:busted
1. Forum nije MOJ, niti je moje intelektualno vlasnistvo. Forum je rezultat mnogih saznanja,
spoznaja i iskustava na polju internet marketinga, i nastojimo (mi, kojima je stalo do ovog foruma)
da ga ocuvamo na odredjenom nivou, u tome nema nista lose.
2. Moji linkovi su referal linkovi i ja ljudima nudim neke mogucnosti zarade ili jednostavno odredjene
opcije kako da unaprijede ovo ili ono. Niko ne mora da se registruje na neki sajt preko moga linka, jer
svi znaju kako izbjeci iste, a sad ako neko zeli da mi pomogne bice mi referal i to je neka uzajamna korist.
3. Njegovi linkovi su bili postavljeni s ciljem backlinkinga, ali ih vise nema, jer su uklonjeni.
4. Nista lose ne vidim u samoj metodi backlinkanja, ali nije ni to-to da se jednostavno zaspama forum
sa pitanjima ne koja se moze odgovor naci na svakom koraku ili uz minimalno truda i istrazivanja.
Treba imati obraza i malo se prvo sam informisat o onome sto zelis, a ne cekati da ti se sve servira.
Ne mislim samo konkretno na ovaj slucaj, nego opcenito. Svaki dan se pojave ljudi koji pitaju "hej, kako da zaradim"?
Jarane :to_clue