• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Facebook "Automatic publisher"

Tu od
8 Velj 2013
Zanima me, postoji li neka aplikacija,plugin ili sl. kojom bi mogao npr. unaprijed odredit vrijeme i slike koje bi bile postavljene na moj FB fanpage u grupi. Znači npr. ja da odredim u 01:00 - slika A, 01:30 - slika B, 02:00 - slika C,....., 05:00 - slika Ž.

Nadam se da me razumijete, znači dok ja nisam online/dok je komp. ugašen i dok spavam da se slike automatski postavljaju (iako mislim da je to teško moguće). Ovo pitam jer u to vrijeme mi je najbolje postavljat slike radi najvećeg broja posjetioca iz USA, a u to vrijeme spavam pa pitam da li bi mogao ipak to nekako odradit.

Hvala, pozdrav.

Facebook ima tu opciju
zwKzhJ8.png

Da li zna neko postoji li mogucnost nekog sancionisanja u slucaju da se "zakazu" slike za recimo 15 stranica u isto vreme?

Kada smo poslednji put pravili aplikaciju za to, i hteli isti post da objavimo na 15 fan strana slicne tematike, facebook api nam je dao mogucnost za 4 wall-a , sve posle toga je bio eror . Ako rucno radis, sigurno neces imati problema posto na slican nacin radimo dugo, ali preko aplikacije i koriscenja fb kodova i apija stvar nije tako jednostavna i moguce da ce te oznaciti kao spam,u najboljem slucaju ces dobiti eror, iako su to sve tvoje strane.

Evo dvi odlične aplikacije koje koristim za upravljanje facebook stranicama:
http://www.postplanner.com/
Ima stvarno širok spektar mogučnosti, ako se plati 30$ mjesečno omogućeno je bulk uploadanje postova iz .csv filea, također je omogućeno definirati vremena objava postova na stranici i postove ubacite u queue i oni će se objavljivati u tome zadanome vremenu po redu u kojem ste ih ubacivali.
Uštedi stvarno dosta vremena.
Osnovna verzija je besplatna, a sa 3 levela plaćenoga članstva otključavate dodatne opcije.

http://fptraffic.com/
http://www.lukepeerfly.com/fptraffic-prelaunch
Ovaj alat je još u fazi razvoja i napravljen je isključivo za postanje slika. Ima još uvijek i nekoliko nedostataka, kao nemogućnost odabira albuma u koji želite postati slike ali luke je reka da će to probat sredit u naredna dva tri dana.
Velika prednost su mu jednostavnost korištenja i stvarno velika ušteda vremena. Još veća nego kod post plannera.
Ima svoju vlastitu tražilicu slika, ukucate keyword i on vam nađe slike vezane za taj keyword na tumblru i sličnim sajtovima.
I vi slike koje vam se svide jednim klikom postavite u queue(odredite raspored objava kao u predhodnom alatu), također postoji i opcija za bulk upload slika sa računala koje vam se također automatski rasporede u queue.
Reschedule je također maksimalno pojednostavljen, nakon šta dodate slike u queue možete ih jednostavno "drag and drop" prerasporediti.
Možete ga isprobati besplatno, ima trial od 3 dana i za prvih 100 kupaca košta $10/month.

sema kaže:
Evo dvi odlične aplikacije koje koristim za upravljanje facebook stranicama:
http://www.postplanner.com/
Ima stvarno širok spektar mogučnosti, ako se plati 30$ mjesečno omogućeno je bulk uploadanje postova iz .csv filea, također je omogućeno definirati vremena objava postova na stranici i postove ubacite u queue i oni će se objavljivati u tome zadanome vremenu po redu u kojem ste ih ubacivali.
Uštedi stvarno dosta vremena.
Osnovna verzija je besplatna, a sa 3 levela plaćenoga članstva otključavate dodatne opcije.

http://fptraffic.com/
http://www.lukepeerfly.com/fptraffic-prelaunch
Ovaj alat je još u fazi razvoja i napravljen je isključivo za postanje slika. Ima još uvijek i nekoliko nedostataka, kao nemogućnost odabira albuma u koji želite postati slike ali luke je reka da će to probat sredit u naredna dva tri dana.
Velika prednost su mu jednostavnost korištenja i stvarno velika ušteda vremena. Još veća nego kod post plannera.
Ima svoju vlastitu tražilicu slika, ukucate keyword i on vam nađe slike vezane za taj keyword na tumblru i sličnim sajtovima.
I vi slike koje vam se svide jednim klikom postavite u queue(odredite raspored objava kao u predhodnom alatu), također postoji i opcija za bulk upload slika sa računala koje vam se također automatski rasporede u queue.
Reschedule je također maksimalno pojednostavljen, nakon šta dodate slike u queue možete ih jednostavno "drag and drop" prerasporediti.
Možete ga isprobati besplatno, ima trial od 3 dana i za prvih 100 kupaca košta $10/month.

Jesi li siguran da kada bi postavljala preko njega na vise stranica da ne bi bilo problema?

Nikolina kaže:
Jesi li siguran da kada bi postavljala preko njega na vise stranica da ne bi bilo problema?

Kod Post Plannera može se složit lista stranica i sa dva klika se posta objava na sve stranice iz te liste. Samo nisan siguran na kojoj verziji je to omogućeno.

sema kaže:
Nikolina kaže:

Kod Post Plannera može se složit lista stranica i sa dva klika se posta objava na sve stranice iz te liste. Samo nisan siguran na kojoj verziji je to omogućeno.

Mislila sam da li bi me FB blokirao ili cak banovao kada bi provalio da postavljam na taj nacin?

Tu ti ne mogu ništa garantirat jer nisan dovoljno upoznat sa facebookovim pravilima, ali ako je aplikacija napravljena priko njihovoga API-ja i ovi je uspješno monetiziraju, iskreno ne virujen da bi te FB blokira zbog toga.
Ali ja uvik za svaki slučaj iman 3 profila sa rezervnim adminima za stranice u slučaju da se mome nešto dogodi.

Nikolina kaže:
Da li zna neko postoji li mogucnost nekog sancionisanja u slucaju da se "zakazu" slike za recimo 15 stranica u isto vreme?

Ne, ne postoji, sve dok radis preko facebook-ovog schedule sistema ne brini.

Nikolina kaže:

Preko hootsuite.com nema nikakvih problema al se placa 6 $ mesecno.

Back
Na vrh