• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

ankujund-novi clan

ankujund

Član
Tu od
11 Velj 2011
Dobar dan i lijep pozdrav!

Surfajuci po internetu nekako sam dosao do ovog foruma. Procitao sam par tema i cini mi se forum zanimljiv i evo odlucio sam se predstavit.

Ja sam Ante Kujundzic, imam 24 godine i apsolvent sam FESB-a (uskoro magistar elektrotehnike - smjer telekomunikacije). Zaradom preko interneta bavim se vec dvije godine u vidu izrada web stranica, izrada web shopova, SEO optimizacija i ostalih web usluga.
Nakon sto sam vidio da mi dobro ide, otvorio sam obrt i sad se profesionalno bavim navedenim uslugama. Moju stranicu mozete vidjeti u mom signatureu. Nisam se htio logirati kao "sluzbeni predstavnik" nego sam se logirao kao "covjek" iz razloga sto se nisam dosao ovdje predstavljati nego uciti i biti naucen :)

Nasao sam dosta tema gdje mogu nesto nauciti i nadograditi svoje znanje, a takodjer i dosta tema gdje mogu pokazati drugima i pomoc ic. Cisto iz razloga jer sam ja sve svoje znanje skupio uceci se putem interneta, bez knjiga i pomoci sve sam i sad na neki nacin osjecam obavezu da i ja drugim pomognem.

Eto malo opsirnije, valjda ne smeta :)

Eh, još jedan FESB-aš :). No dobro ja sam skoro bivši već...

Možda smo se nekad i vidjeli negdje po hodnicima faksa.

rovad kaže:
Eh, još jedan FESB-aš :). No dobro ja sam skoro bivši već...

Možda smo se nekad i vidjeli negdje po hodnicima faksa.

A kad bi znao tko si, mozda se i znamo... Al dobro, sve ovisi o smjeru, rasporedi su dosta razliciti pa ono... Al moguce je da se znamo "facom" :)

ABCDE kaže:
velko M

A ovo treba znaciti...

da malo bolje pogledaš tu riječ : velko M,

velkom - na našem jadnom, seljačkom, balkanskom jeziku :)

velko - veliko
M - veliko slovo "M"
velko M = veliko (slovo) M = welcome = dobrodošao

btw. velko M

Back
Na vrh