• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Amazon pitanja ...

Paka kaže:
Zanima me sta vi mislite da je najbolje uraditi ?
Da na svom sajtu stavljam rewiev linkove, eStore,, ili nesto trece ?

Najbolje da sam isprobaš, ovisi o kojem tipu stranice se radi.
Osobno mi jako malo ljudi ide na eStore, efektivniji su mi linkovi u tekstu ili oni oglas slicice proizvoda ako stavim sastrane.

ibengeri kaže:
Paka kaže:

Najbolje da sam isprobaš, ovisi o kojem tipu stranice se radi.
Osobno mi jako malo ljudi ide na eStore, efektivniji su mi linkovi u tekstu ili oni oglas slicice proizvoda ako stavim sastrane.

Mislis rewiev linkovi i banneri ?

Paka kaže:
Pozz, evo mene ponovo :drinking

:waving

Estore ima na svakom koraku trebas longtail keyword za specifičan proizvod da bi uspio, dok kod review-a trebaš bazu review-a u startu kao i vremena za uspjeh stranice. Za uspjeh bi trebao potrošiti nešto love npr. fiverr i kupiš za $5 3-4 review-a ... pa kupiš nešto backliknova ... i nešto social push-eva. Tako je najbolje startati ... dalje radiš s Squidoo i Hubpage, Social pipes i guraš prema vrhu ... evo jedan mali niche ako hoces review site :

- [acne] u raznim varijantama, on mouth acne, penis acne, butt acne dosta se traži svugdje po svijetu jedan review site amazonovih produkata s google adsensom (click od 3-15$) uz nekoliko dobrih specijaliziranih (unique) articala, uz social promotion i targetanje na facebooku page-u (njihovi oglasi) za cure ispod 18 godina .

Cijene proizvoda na amazonu nisu velike (5-40$) ali posluže za dizanje provizije kod drugih stranica (umjesto 4% vrlo lako možeš doći do 7%) , također preporučam jedan dio da rezerviraš za CJ proizvode gdje za jedan sale možeš zaraditi 20-50$ jer ima odličnih ponuda, naravno uz Adsense s par klikova možeš imati 10-20$ na dan. Znači otprilike za 6 mjeseci ako sve dobro radiš i izguraš stranicu možeš imati finu mjesečnu zaradu :smack

a da kompletiram savjet evo i prijedloga za domenu : zits-and-acne.com 90.000 global search , 60.000 local (US) search mjesečno ...

Počastit ćeš ako uspiješ ... :p

Kada pisem review za neki proizvod da li je pametnije da se pise ovako
7yogxmc3ew5z9afs4ghk.jpg
ili da pisem kao neki text?

Otprilike zavisi od posete. Ako su posetioci tvoga sajta imaju dobro znanje npr. o racunarima, onda je ovo dobro, a npr. ako su posetioci bake i deke koji kupuju unucima racunar onda je bolje da bude u formi texta...
Ovo su pretpostavljam specifikacije nekog telefona.

Back
Na vrh