• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Alertpay kartica jeste li dobili svoju?

ps3

Moćan
Tu od
8 Pro 2010
Ja sam aplicirao tj narucio sebi alertpay debitnu koju imaju u ponudi odskoro.Da li je neko vec dobio koristio njihovu karticu?Koliko treba da kartica stigne? Ja mislim da sam ja moju narucio prije 20 dana.

ps3 kaže:
Ja sam aplicirao tj narucio sebi alertpay debitnu koju imaju u ponudi odskoro.Da li je neko vec dobio koristio njihovu karticu?Koliko treba da kartica stigne? Ja mislim da sam ja moju narucio prije 20 dana.

Ja sam moju narucio krajem Novembra i jos nije stigla.
A pre neki dan su mi poslali email da je kartica poslata. Znaci uskoro ce.:drinking

ps3 kaže:

Ja sam razmisljao o tome jos davno, ali ne vidim neku prednost toga tako da se nisam dzabe cimao oko toga i komplikovao. Svu zaradu jednostavno isplacujem sa AP-a na svoju visa karticu. ;)

I ja sam svoju dobio samo ne znam da li je moram verificirati posto vec imam verificiran account od prije kada sam verificirao account mobilnim?Nigdje ne vidim aktivacijski button ili nesto slicno kao na Payoneer-u ili kao sto sam uradio na Epassporteu. Ako si ti ovo uradio posalji mi link gdje to mogu uraditi ako uopste moram.....

Kada se ulogujes na AP nalog. klikni na PROFILE.
I tu imas opciju za aktivaciju. Samo prati sta ti traze.

cwijo kaže:
kako se narucuje?

sinovi jel to besplatno?

Trenutno nikako. Jedno vreme se mogla naručiti, ali nisu mogli svi. To je probni uzorak i u toku je testiranje sistema, Posle toga će kartice biti dostupne svima.

b82 kaže:
cwijo kaže:
kako se narucuje?

sinovi jel to besplatno?

Trenutno nikako. Jedno vreme se mogla naručiti, ali nisu mogli svi. To je probni uzorak i u toku je testiranje sistema, Posle toga će kartice biti dostupne svima.

Ja jos uvijek mogu da je narucim...

Jbt koji sam peh stigla mi kartica ali je nemogu verificirati jer imaju problema jer je jos sve u beti ovo soon as posible moze biti i za 15 dana ,a moze i vise od toga jer izgleda da nije bas jednostavno rijesiti koliko sam uspio skuziti iz jos nekoliko privatnih poruka .Jeli ima neko slican problem?

Thank you for your reply.

We apologise for the inconvenience but due to a slight technical problem on our end you will not be able to activate your AlertPay card just yet. Please be assured that our technical support team are working diligently to resolve this as soon as possible.

Ja sam danas dobio svoju.

@ps3
Aktivirao sam je bez problema.

b82 kaže:
Ja sam danas dobio svoju.

@ps3
Aktivirao sam je bez problema.

Jbt onda samo ja imam ovaj problem :mad:mad

. . . . .. . . . . . . . . . . ,.-‘”. . . . . . . . . .``~.,
. . . . . . . .. . . . . .,.-”. . . . . . . . . . . . . . . . . .“-.,
. . . . .. . . . . . ..,/. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ”:,
. . . . . . . .. .,?. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .\,
. . . . . . . . . /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,}
. . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,:`^`.}
. . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,:”. . . ./
. . . . . . .?. . . __. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :`. . . ./
. . . . . . . /__.(. . .“~-,_. . . . . . . . . . . . . . ,:`. . . .. ./
. . . . . . /(_. . ”~,_. . . ..“~,_. . . . . . . . . .,:`. . . . _/
. . . .. .{.._$;_. . .”=,_. . . .“-,_. . . ,.-~-,}, .~”; /. .. .}
. . .. . .((. . .*~_. . . .”=-._. . .“;,,./`. . /” . . . ./. .. ../
. . . .. . .\`~,. . ..“~.,. . . . . . . . . ..`. . .}. . . . . . ../
. . . . . .(. ..`=-,,. . . .`. . . . . . . . . . . ..(. . . ;_,,-”
. . . . . ../.`~,. . ..`-.. . . . . . . . . . . . . . ..\. . /\
. . . . . . \`~.*-,. . . . . . . . . . . . . . . . . ..|,./.....\,__
,,_. . . . . }.>-._\. . . . . . . . . . . . . . . . . .|. . . . . . ..`=~-,
. .. `=~-,_\_. . . `\,. . . . . . . . . . . . . . . . .\
. . . . . . . . . .`=~-,,.\,. . . . . . . . . . . . . . . .\
. . . . . . . . . . . . . . . . `:,, . . . . . . . . . . . . . `\. . . . . . ..__
. . . . . . . . . . . . . . . . . . .`=-,. . . . . . . . . .,%`>--==``
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . _\. . . . . ._,-%. . . ..`

Ja sam dobio svoju pre jedno desetak dana, mrzelo me da je odmah aktiviram pošto mi nije hitno potrebna i sad pre dva dana uzmem da je aktiviram i odradim to uspešno, međutim u toku aktivacije mi je pisalo da moram da ih nazovem da bih izabrao PIN koji želim. Pretpostavljam da ste svi to morali da uradite. Vi koji ste već aktivirali: šta se dešava kad ih nazovete, javi se automat ili pričate s živom osobom?

Prvo ti se javi automat koji ti pita sta zelis. Ti brojevima na telefonu, ili ako zoves sa skypa (a skype je puno bolje i jeftinije) izaberes sta hoces.
E onda tu pocinje cekanje.
Mozes da cekas 5 minuta, a mozes i 30 minuta kao sto sam ja.
Najbolje ti je da zoves u 15:05h po nasem vremenu, jer to je po njihovom 09:05h, jer oni pocinju da radu u 09:00h

Srecno

Kad sam aktivirao svoju karticu nisam morao nikog da zovem jer su zadnja 4 broja kartice PIN. Jedino ako hoćeš da promeniš PIN, moraš da ih zoveš.
Tako je bilo pre dvadesetak dana kad sam je dobio, možda su nešto promenili u medjuvremenu...

Pa to, na to sam i mislio, i meni su poslednja četiri broja trenutno PIN, ali da bi postavio PIN koji želiš moraš da ih zoveš.

Da li sa tom AlertPay karticom može da se kupuje putem interneta, recimo da kupim domen na godaddy ili slično?

Back
Na vrh