• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Adstraight

fpopic

Član
Tu od
25 Kol 2009
e ja se rego al ide sporo pa mi nesto smrdi.
Under review vec 5dana mi stranica a solidan je ima pun k... bonusa
za prve korisinike pa sada ako netko ima iskustva.

o cemu ???

ajde napisi nesto vise o tome adstraightu, o cem se radi , jer to ptc, jer to nesto tipa adsense jer neznam bash da ce netko odmah na temelju naziva firme znati o cemu se radi.

adstraight.com

STVAR SLICNA ADSENSE SAMO STO PARE SJEDAJU NA PayPal, AlertPay and Liberty Reserve
*Earn money from relevant ads on your website
After placing AdStraight ads you'll be paid for every valid click and for every valid impressions. You can choose any method of earning and you fully control the price.
*Receive your payments quickly
Minimum payout is only $10. You can request your payment at anytime and it will be proceeded within 5 business days. We accept PayPal, AlertPay and Liberty Reserve.
*Customize the appearance of the ads
AdStraight lets you customize the appearance of ads to match the look and feel of your site. You can choose both text and image ads.
*Earn with referrals
You can easily earn credits by referring other webmasters to use our service: you'll receive 30% of publishers' earnings and 30% of advertisers' spendings.

RE: adstraight.com

EVO LJUDI ACCEPTALI SU MI STARNICU
i iz fore sam si sam stisnuo reklamu njigovu i vidim da
PER CLICK JE BILO 0,02$ sto se ne cini tako jako lose

STRANICA RADI PO PRINCIPU UNIQUE CLICKER
ZNACI MOZETE SAMI SEBI KLIKNUTI AKO HOCETE AL SAMO SA DRUGOG IP

MORATE ZNATI DA ONI NISU NAPREDNI KO GOOGLE I MOZDA MOZE PROCI I NAGOVARANJE NA KLIKANJE

http://adstraight.com/vp# TO VAM JE HOMEPAGE :waving

Fpopic, jedno pitanje. Tebi je pokvarena tipkovnica ili tako nesto? Vidim da skoro svaki post pises s velikim CAPS slovima. Potrudi se pisat normalno ko i sav normalan svijet s malim slovima da drugima bude razumljivije.

dbomestar kaže:
Fpopic, jedno pitanje. Tebi je pokvarena tipkovnica ili tako nesto? Vidim da skoro svaki post pises s velikim CAPS slovima. Potrudi se pisat normalno ko i sav normalan svijet s malim slovima da drugima bude razumljivije.

je..ga nisam gledo sorry ;)

RE: adstraight.com

fpopic kaže:
EVO LJUDI ACCEPTALI SU MI STARNICU
i iz fore sam si sam stisnuo reklamu njigovu i vidim da
PER CLICK JE BILO 0,02$ sto se ne cini tako jako lose

STRANICA RADI PO PRINCIPU UNIQUE CLICKER
ZNACI MOZETE SAMI SEBI KLIKNUTI AKO HOCETE AL SAMO SA DRUGOG IP

MORATE ZNATI DA ONI NISU NAPREDNI KO GOOGLE I MOZDA MOZE PROCI I NAGOVARANJE NA KLIKANJE

http://adstraight.com/vp# TO VAM JE HOMEPAGE :waving

Ajde super izgleda mi ok. Moram to probati!

EDIT: 404 Not FOUND! Daj ajde, sve dobre str ne postoje!

Back
Na vrh