• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Adscendmedia ankete

e a dali se na to mogu registrirat ako nemam web site i ako mogu sta trebam napravit

runner kaže:
e a dali se na to mogu registrirat ako nemam web site i ako mogu sta trebam napravit

Naravno da mozes.Potrebno ti je samo da uneses podatke koje oni traze i nakon toga cekas dok te odobre,ceka se oko 30-ak dana

hara91 kaže:
Naravno da mozes.Potrebno ti je samo da uneses podatke koje oni traze i nakon toga cekas dok te odobre,ceka se oko 30-ak dana

Otkud ti to da se ceka 30-ak dana? Ako se dobro secam meni su odobrili za 2-3 dana.

jokara25 kaže:
hara91 kaže:

Otkud ti to da se ceka 30-ak dana? Ako se dobro secam meni su odobrili za 2-3 dana.

Ja sam cekao tacno 27 dana

hara91 kaže:
jokara25 kaže:
hara91 kaže:

Ja sam cekao tacno 27 dana

Brate samo potražiš nekog njihovog AM-a na Skype-u ili AIM-u i tamo ga upilaš da ti odobri account i kako je jokara rekao odobre te za 2-3 dana - meni je odobren račun isti dan.

P.S. Nisam submitao nikakav website

Drenova kaže:
Na koji način se vrši isplata?

Cek i Wire Transfer. Minimum za Wire Transfer je $1000.

Nema potrebe da ti salju na alertpay. Meni su poslali cek na kucnu adresu i sve je dobro proslo.

Bilo bi puno bolje da isplacuju na Alertpay, ali nemaju taj nacin isplate.

Alertpay je daleko bolji nacin isplate od ceka.

Jedino sto meni odgovara je Wire, jednom sam isplacivao preko ceka i dugo traje, predugo.

AleksaS kaže:
Adscendmedia ima anketu za Srbiju i Hrvatsku i BiH
Cellulean Cellulite Gel - USA and Int'l Cellulean is a popular "as seen on TV" cellulite gel that was made famous by a huge direct response television campaign. ALL $28.00
Coolhand Poker Online poker. International but U.S. not allowed. ALL $40.00
Deuk Laser Spine Institute (Int'l) Take your first steps to life without back pain! Most $10.00
[Download] Smiley Central International Smiley Central offers users FREE smileys! Compatible with most IM, Email & Blog applications - as well as social
sites like My Space and MSN Spaces! Most $0.17

Maloprije sam gledao taj "cellulite" offer , da li placaju po leadu ili po sale a kolko vidim pise free trial.Ne razumijem zasto bi neko dao affiliate-u 20$ ili vise zato sto je nasao nekoga koji ce uzeti nesto sto je free ?

AboNe kaže:
AleksaS kaže:
Adscendmedia ima anketu za Srbiju i Hrvatsku i BiH
Cellulean Cellulite Gel - USA and Int'l Cellulean is a popular "as seen on TV" cellulite gel that was made famous by a huge direct response television campaign. ALL $28.00
Coolhand Poker Online poker. International but U.S. not allowed. ALL $40.00
Deuk Laser Spine Institute (Int'l) Take your first steps to life without back pain! Most $10.00
[Download] Smiley Central International Smiley Central offers users FREE smileys! Compatible with most IM, Email & Blog applications - as well as social
sites like My Space and MSN Spaces! Most $0.17

Maloprije sam gledao taj "cellulite" offer , da li placaju po leadu ili po sale a kolko vidim pise free trial.Ne razumijem zasto bi neko dao affiliate-u 20$ ili vise zato sto je nasao nekoga koji ce uzeti nesto sto je free ?

pise da ti moraju odobriti kampanju....vjerovatno je lead ;)

Offer Cellulean Cellulite Gel je "as seen on TV" offer i ti dobijas isplatu kad neko kupi taj proizvod.

e ljudi ja samo rokam sa smajlicima je da je mizerno ali vec sam nakupio 6x leada u tri minute na facebooku putem chata ..

da li ima jos koja free metoda (znaci da osoba ne mora nista trositi nego samo singup/download/click for free , moze i za amere nemora samo za nas

aaandrea kaže:
E da mi je ovo sad skontati pa da i ja koju paru uberem....

Sta tacno ne razumes? Slobodno pitaj ;)

@xpert90 buraz znam da si davno napisao, ali eto chisto da prestavim new date informacije :D Uglavnom preko Wire Transfer mozhesh da isplatish i 800$, a verovatno i manje, samo morash da im poshaljesh mail i chujesh se sa svojim AM-om da ti poshalju, poshto im je to mala suma novca pa je charge za wire prevelik za njih (taj charge koji bude placate vi). Ima tu i paypal sad, a ima i chek koji se cheka do oko 2 meseca, dok ti ne poshalju, pa dok ga ne verifikuju u banci gde ga odnesesh i onda dobijesh pare.. Upravo chekam chek sa verifikacije od pre dva meseca, odnosno od aprila, umarajuce i smoreno jakoo..

@fpopic Pa svi offeri koji su freebies, zip submit, email submit, download, sve te stvari su ti free.. Idi samo i nadji ih na svojoj CPA mrezhi..

AleksaS kaže:
aaandrea kaže:
E da mi je ovo sad skontati pa da i ja koju paru uberem....

Sta tacno ne razumes? Slobodno pitaj ;)

uf uf evo i meni sličan problem... tek sam primljen na ovo tako da ništa ne razumijem XD...
Ugl ušao sam na nakete i vidim ih dosta za hrvatsku... vidim i da se dobre pare vrte oko njih, sad ne shvaćam jel dobijam pare ako ih ispunim (što ne vjerujem) ili ih trebam okolo reklamirat pa kad neko ispuni tek onda stižu pare...

također me zanima jel ima opcija kao kod sharecasha, dakle uploadaš, neko skine, pare dolaze? Hvala ako me itko razumio :)

inaće menađera sam isto ovo pitao, ali mi je samo poslao još neke ankete i gluposti...

Evo sta mene zanima, znaci radio sam sa sharecash-om i YT i postavljao sam video klipove tipa "Software for hack facebook password" i onda kada se downloaduje dobije se neki fake program koji svaki put izbaci istu sifru, e sada mene zanima da li je to dozvoljeno na adscendmedia da koristim na taj nacin?

Back
Na vrh