• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Adsense općenito 0,62€ cijena po kliku,odakle to ?

izf

Aktivni član
Tu od
15 Velj 2013
sta mislite iz koje drzave je ovoliko velika cijena po kliku ???
imao sam jedan klik koji je 62 centa...

Prilozi

• Capture.JPG
    Capture.JPG
    4.5 KB · Pregleda: 552
izf kaže:
sta mislite iz koje drzave je ovoliko velika cijena po kliku ???
imao sam jedan klik koji je 62 centa...

United States ili Germany

Nista cudno, ima i skupljih klikova. Osim ako je iz Bosne ili tako nesto. Onda je stvarno zaprepascujuce.

izf kaže:
koliko je najveca cijena klika da vi znate ?

Ja sam imao najveci klik u decembru i iznosio je 1,92, u proseku mi je klik oko 0.25.

Nisan siguran koji je klik nosija koliko ali to je bija dobar dan :D
s4c3.png

E da i tu se mogu vidit iz koje države dolaze klikovi:
8VItzQ7.png

Meni najveći nešto malo preko 1e... :) Želio bih da ugledam taj klik od 8e. :D

Meni najveži 0.08 pa vi vidite... doduše adsense imam nepuna 5 dana ali opet, ponižavajuće -.*

El Mero kaže:
Meni najveći nešto malo preko 1e... :) Želio bih da ugledam taj klik od 8e. :D

Davno bilo teško ću ga naći. Skoro sam imao iz Kanade 2 po 3e.
Mada oni su samo kap vode u moru :(

Posjek 0.01 - 0.03. e

Kad već delimo priče moj najveći je bio 1,94e

Više me zanima doduše koji je najveći prosek koji ste imali u periodu od mesec dana. Pogotovo u odnosu na broj poseta i klikova. E to bi već bilo zanimljivo poređenje D:

Još je mjesec februar i cijena klikova je manja. Realno , decembar je odličan mjesec za klikova, a januar je loš. Februar je možda bolji ali tek mart, april počinje da raste. Strpljenje pa ćemo vidjeti. :)

Svi vi koji imate mali CTR, morate raditi pokuse sa polozajem reklama. To je jedini nacin, jer je svaka web stranica specificna i nema univerzalnog rjesenja. Ako idete raditi pokus, pustite reklame na novom polozaju nekih tjedan dana, pa provjerite ima li poboljsanja. Testiranje, testiranje, i testiranje je temelj uspjeha sa adsense. Kada utvrdite najbolji polozaj, onda krece testiranje sa bojom i velicinom fonta. Nikad kraja, hahahaha

Back
Na vrh