mića01
Novi član
- Tu od
- 5 Sij 2022
Ima mnogo opcija: Freelancer, Blog, YouTube, Kriptovalute... YouTube sam već probao nekoliko puta i nije mi išlo dobro zato što nisam imao vremena editovati videe itd. Freelance je isto dobra opcija ali sam premlad za većinu sajtova osim Fiverra, ali sam čuo dosta negativnih komentara o Fiverru tj da više mare o kupcima nego prodavcima, to jest novcu. Za Freelancer.com sam premlad tj. još uvek nemam 16 godina (nisam stavio svoj pravi datum rođenja na forumu), znam da mogu i samostalno da budem freelancer ali nisam siguran koliko mi je to dobra opcija, zato što ne želim plaćati za hosting, a mislim da nemam dovoljno dobar računar za svoj server. Blog je dobra opcija ali opet nisam siguran da li imam dovoljno dobar računar za server. Na kriptovalute ne želim ni da pomislim zato što kao početnik mogu izgubiti dosta novca, a i kao iskusan u tome zato što nikad ne znam kada će cena pasti ili podići se predloge da počnem sa kriptovalutama ću ignorisati. Stvarno bih želeo početi da žarađujem onlajn, ali ne znam gde da se opredelim. Hvala svima na pomoći unapred.