• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Zelim odobriti AdSense

Danas je stiglo ovo. Predpostavljam da su ovo formalnosti i da to ne znači da mi je adsense odobren.
Congratulations on signing up for AdSense! There are just a few things left to do before you start seeing ads on your site:

Sign in to google.com/adsense.
Copy the code on your AdSense Homepage.
Paste the ad code into the HTML of the page.
Save, and publish.

jel to za blog? verovatno da je sad odobren. za običan sajt prvo kreira oglas i pojavi se tek kad odobre, do tad bude beo prostor.
koliko dugo si čekala na odobrenje?

jelena53 kaže:
Danas je stiglo ovo. Predpostavljam da su ovo formalnosti i da to ne znači da mi je adsense odobren.
Congratulations on signing up for AdSense! There are just a few things left to do before you start seeing ads on your site:

Sign in to google.com/adsense.
Copy the code on your AdSense Homepage.
Paste the ad code into the HTML of the page.
Save, and publish.

Ovo znači da ti je nalog odobren i da postaviš kod i možeš da kreneš sa zaradom. Prave reklame se prikazuju u roku od nekoliko sati

Nije tacno! Ljudi, nemojte sa takvim ubedjenjem pricati ako ne znate o cemu se radi...

Prosla si samo prvi krug provere... Tek sada predstoji "ono pravo" tj drugi krug u kom ce verovatno da te odbiju :)

Takodje, promenili su sistem, vise se ne kreira oglas vec se samo postavi JS kod na sajt i to im je dovoljno da izvrse provere... Kada budes postavila kod pisace ti da provera obicno traje jedan dan... U praksi, trajace vise od 10... :)

Po poruci koju je Jelena postavila, oni su odobrili nalog a ne reklame. E sada treba da postavi kodove na sajt i onda oni treba da provere sajt. Ista situacija kao kod mene. Ja sam postavio kodove na mesta gde zelim da se reklame pojavljuju i cekam njihov sud.

@noob
Ne znam zasto si toliki pesimista. Cinjenica je da se ne odobravaju cesto nalozi, ali ja smatram da ako im ponudis nesto kvalitetno i unikatno da ce da odobre.

Postavila sam kodove i čekam. Jeronimo nije pesimista samo je realan. Zaista je malo teže dobiti odobrenje. Ali nije nemoguće.

Ovo je ona prica: nisam pesimista nego optimista sa iskustvom :D

U poslednje vreme sam mnogo istrazivao o tome... Situacija je takva da Google i dalje prodaje pricu da bez obzira kakav ti je sajt - ako je kvalitetan, ipak konkurises i da ce te oni primiti... Ali realnost je drugacija...

Cak sam nasao coveka koji se profesionalno bavi pravljenjem naloga i ni on vise ne ume da ih napravi :)

U 90% slucajeva napisu nedovoljno sadrzaja ili bilo sta drugo ako bas to ne mogu...

Sajt sada treba da bude star i kvalitetan da bi mogao da prodje... Takodje, mozda je slucajnost ali... Za sajt sa mnogo poseta se ceka mnogo krace da odgovore nego za sajt sa vrlo malo poseta...

@noob
Ocigledno da taj covek nema dovoljno znanja da se moze nazvati profesionalcem ;)

Pa dobro druze, ako ti znas nekog ko se moze nazvati profesionalcem predlozi nam ga ovde...
Dobro njemu - dobro nama...

možda se nešto u medjuvremeno promenilo, ali pre broj poseta nije bio bitan. sajt sa kojim sam bio primljen imao je samo dve posete dnevno, sa mog kompa i sa mog telefona :)

Jedina promjena koja se dogodila u zadnjih godinu dana je to što je google malo provjerio šta se radi na balkanu, vidio sve te silne prevare i rekao: pa neće oni nas vise zajebavat :D

Kad jednom odobre adsense, to je samo za taj sajt? Jel postoji šansa da ako posedujem još jedan, nešto od oglasa gurnem tamo, na taj drugi?

Kada ti odobre adsense mozes stavljati oglase na ostale sajtove koji ne krse pravila.

pored postavljanja kodova oglasa na nove sajtove, treba i te sajtove dodati u adsens meniju podešavanja/moji sajtovi

verovatno sve vše ljudi aplicira za adsens kako nema običnog posla il im je plata mala. pa se sad duže čeka na odobrenje

jesu ti odobrili adsens?

Back
Na vrh