• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Zašto je ugašen YouTube kanal Supertalent Nove TV Hrvatska?

Kapetan Bačvica

Legenda
Osoblje foruma
Tu od
13 Pro 2009
Forumaši, što mislite o pitanju iz naslova; Zašto je ugašen YouTube kanal Supertalent Nove TV Hrvatska? Osobno nisam mnogo bio tamo, ali riječ je o ogromnom kanalu, sa zadnjih mnogo godina i strašno brdo pregleda. :(
KANAL Supertalenta uklonjen je s YouTubea i više se niti jedan video natjecanja u devet sezona ne može pronaći na toj platformi. Nije poznato zbog čega je YouTube uklonio kanal hrvatskog Supertalenta, a s Nove TV nisu dali precizan odgovor.

"Tijekom devete sezone Supertalenta plasiranje sadržaja usmjereno je na druge kanale kao što su portali Nove TV te društvene mreže Instagram, Facebook i TikTok, a odluku o eventualnom ponovnom pokretanju YouTube kanala donijet ćemo naknadno", rekli su Indexu s Nove TV.
Mi plačemo ako se neki naš mali kanal pogasi, :rolleyes: što je sasvim u redu i razumljivo, no ovdje je šteta bez sumnje - kolosalna. Imate li mišljenje o tome? :cool:

Zašto je ugašen YouTube kanal Supertalent Nove TV Hrvatska?
Ovo je pravo čudo da se je ovo dogodilo. Mislim, nema sumnje da je Youtube krivac za to samo kako ovi s Nove TV nisu uspjeli to spriječiti?
To je jako čudno. Jer izbijeno im je iz ruku dosta novaca.

Nisam pratio emisiju tako da ne mogu ni da sudim.
No,to nije nista novo.
Skoro su ugasili i kanal Baka praseta sa 2,2 miliona subova.

Skoro su ugasili i kanal Baka praseta sa 2,2 miliona subova.
Nije me briga ali jak je Baka Prase. Ima i novi kanal i već skoro 300K pretplatnika.
To su oni najvjerniji. :)

Back
Na vrh