• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Zarada pomocu ili preko youtube platforme.

Ja sam pisao o poštenju YouTubea, ;) Radijski Voditelj se samo našalio o tome.
mišljenja sam da je riječ o jednoj od najpoštenijih opcija za zaradu na internetu. ;)
No tu sam prvenstveno mislio na YouTube SEO, ali to je možda ipak za drugi topic. ;)

A sad vidimo i zašto je taj plač o "pljačkanju".
Porez na preglede iz USA
Jasno, najteže je platiti porez, he he. :D

Meni se cini da on voli svemu da tera kontru.Sutra da napisemo da nam najbolje ide on ce napisati da smo hvalisavci i da to nije istina.Svaki forum ima takve clanove.Kontrase- hejtere... :hahah: .
Evo na. Pa kud smo prije do ovoga došli? Ja hejter? 😄
Pokreni YT kanal daj link
To je dobra ideja. Pa zašto ti sunbeach ne napišeš koji je tvoj kanal? Tako bi najbolje ukazao nama početnicima. Znali bi kako treba.

Jasno, najteže je platiti porez, he he. :D
Kako su se odjednom setili za tu vrstu poreza,a godinama nisu?
Interesantno,svakih 6 meseci se sete neceg novog sto ojadi postenog YT radnika.
Kako se ne sete regres ili trinaestu platu da nam uplate.:)

Kako su se odjednom setili za tu vrstu poreza,a godinama nisu?
Pa jednom su se trebali sjetiti, zar ne? :)
O tome smo pričali na PP-u Mico, znaš to. Riječ je o izbjegavanju duplog oporezivanja, dakle to bi trebalo ići na ruku regularnim Youtuberima koji uredno plaćaju porez. Takvi će korisnici Youtubeu dojaviti svoj porezni broj i prepolovit će im se taj iznos, i to se sveukupno odnosi, koliko se sjećam, samo za USA preglede. ;)
Oni koji ne plaćaju porez, nemaju što ni dojaviti, :D njima će ostati ta uvećana cifra, a što ćeš. :)

Ovime ne želim reći da ti Mico, a ni Sunbeach ne plaćate porez, taman posla. :p U to ne ulazim, no možda i ne morate, ono što znam je da je regulativa te vrste dosta stroža u EU. Tako, klima je drugačija. ;)

To je dobra ideja. Pa zašto ti sunbeach ne napišeš koji je tvoj kanal? Tako bi najbolje ukazao nama početnicima. Znali bi kako treba.
A pocetnici samo da leze i citaju i sve na gotovo a nee a i ja ne trazim savete ti trazis savete i govoris da ima bogatih pa Izvoli pokreni kanal pa pokazi kako se to postaje bogat.Ja ne moram nikome da se dokazujem a ni ne zelim, jer sam zadovoljan sa svojim poslovima ali pisem ono sto ne valja i na sta treba pripaziti a to je da YT uvek radi protiv malih jutjubera.Veliki imaju povlastice jer im donose dobar prihod.
Pokreni YT kanal i onda ces shvatiti svu tezinu malih jutjubera o kojima pisemo @mico i ja.Ovako sedeti negde nista ne raditi i samo pisati, ne pije vodu.

Riječ je o izbjegavanju duplog oporezivanja, dakle to bi trebalo ići na ruku regularnim Youtuberima koji uredno plaćaju porez.
Srbija nema ugovor sa US oko dvostrukog oporezivanja ali se moze na kraju godine odneti dokaz da je deo poreza placen kod zarade preko adsense.

A pocetnici samo da leze i citaju i sve na gotovo a nee a i ja ne trazim savete ti trazis savete
Ma što da čitam kad nisi ništa ni napisao. Skroz si beskoristan. Znao sam da nećeš napisat koji je tvoj YT kanal. Biće ga i nemaš ili su te banirali. :D
jer sam zadovoljan sa svojim poslovima
O da, pišeš po forumima, to ti je posao. Dobro te ide. :D

Ma što da čitam kad nisi ništa ni napisao. Skroz si beskoristan. Znao sam da nećeš napisat koji je tvoj YT kanal. Biće ga i nemaš ili su te banirali.
O da, pišeš po forumima, to ti je posao. Dobro te ide. :D
Na mnogim platformama naplacuju tutorijale a ja da pisem besplatno :hahah: nema toga vise.

Pa ti sve znas,nema u sta se ne razumes.Znaci svi koji pisemo na forumima ne znamo nista. :hahah: svaka ti je na mestu.
Otvori ti YT kanal zapocni,daj link pa se cujemo,inace ostalo je sve gubljenje vremena sto se tice komentarisanja sa tobom.

A koji si savjet ti dao? Iskusniji forumaši su te odmah prepoznali. :D
Slazem se,to i ja radim ali nista posebno ne zaradim.
Naravno, još je lakše napisati tako nešto, :) ali...
ono što je jedino bitno i što uvjetuje zaradu na YouTubeu su - kvalitetni i popularni videi koji se dosta gledaju. ;)
Uzgred, znam nešto o tome, affiliate linkove sam na YouTube stavljao prije 15 godina. :p
Meni djeluješ (mislim sunbeach) ko da nemaš blage veze o ovome. Da izvineš. :D

Ne znam puno o yt , ali znam za jednu aplikaciju novu koja nudi lajkovanje i sub na youtube i za to placa puno , naravno sve ide preko kripto valuta , tacnije usdt.Aplikacija nudi da se uzme 10 usdt kroz 3 dana kao poklon , ukoliko se odlucite da postanenete vip korisnik mozete izvuci svoj ulog za nekih 20 dana od taskova. Stvar nije sigurna i jasno se vidi piramidalna sema , definitivno nece trajati vjecno , ali vrijedi pokusati, posmatrati to kao jednu investiciju i ukoliko aplikaija potraje vise od 20 dana od trenutka kad investirate,izvucete ulozeno i nastaviti da zaradjujete,a moze se dosta zaraditi , evo linka : IZBRISANO, NO SPAM! Ponavljam nije sigurna investicija ali moze da se zaradi dosta novca , ja sam izvukao svoje ulozene pare i sad samo zaradjujem dok traje.

- Moderator edit:
A da duže trajete na ovom Forumu, savjetujem proučiti: ;)

Aplikacija nudi da se uzme 10 usdt kroz 3 dana kao poklon
Posalju bas 10 usdt!?Moj savet ti je ako to vec radis da se registrujes na kladionicarske sajtove i sve sajtove gde nude 20$ po registraciji.Te novopecene aplikacije su mi jednom sve kontakte pokupili i poslali mom referalu.PI network sam na nagovor prijatelja iz komsiluka instalirao i svi kontakti iz imenika automatski presli kod njega.

kad
Posalju bas 10 usdt!?
kada se ulogujes dobijes 1 usdt, imas mogucnost besplatno da odradis 3 dana po 3 taska koji su po 1 usdt nakon toga bez problema mozes da withdrow 10 usdt na svoj binance account , kontaktiraj me preko maila objasnicu ti ako zelis

izvinjavam se produkciji , nikad ranije nisam forume koristio :D
Evo ti mail pa posalji.Upitanju je mail ne gmail. sunbeach@mail.com mozes i na mom sajtu koji pravim za adsense apliciranje pa u komentar stavi.https://nalivpenkalo.000webhostapp.com
Ovaj sajt sluzi da probam da li moze sa ovakvim nazivima,kratkim tekstovima i besplatnom temom da se dobije adsense.

Da li je moguce ako youtub kanal nije montizovan a ima vise od 1000 sub i uslove z amontizaciju da cpm mreza montezuje?
I d ali to jos uvek ima?
Cpm mreze?
Znam pre je bila popularna ifree mreza A YT koja je isplacivala dnevno sada ne znam ako i postoji neka mreza za yt?

Imam jako dobar yt kanal al mi to nista ne vredi kad ne mogu da zaradjujem preko njega nemam copyright, koristim sadrzaje koje nadjem na internetu a na ni jednom nema copyright!
Ne znam da li je moguce bez youtubove montizacije d adruga mreza montezuje kanal?
Hvala.

Back
Na vrh