Radijski Voditelj
Dobro znana faca
- Tu od
- 12 Srp 2021
Pa nije sve u novcu.Ko ne proba nista nece ni zaraditi nista.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa nije sve u novcu.Ko ne proba nista nece ni zaraditi nista.
Ali ovde pisemo o zaradi tako da je zarada = novac.Pa nije sve u novcu.
Nije,ima nesto i u parama.Pa nije sve u novcu.
A malo vise u dolarima i evrima.Nije,ima nesto i u parama.
Pa dobro svako ima pravo na svoje misljenje.mišljenja sam da je riječ o jednoj od najpoštenijih opcija za zaradu na internetu.
Tako i ti slobodno misliš kako te YouTube potkrada.svako ima pravo na svoje misljenje
Nije mi dedovina pa da ga hvalim.Ono sto vidim to i pisem.YT nije ni blizu kao sto je nekada bio.Tako i ti slobodno misliš kako te YouTube potkrada.
Moze se tako reci,to jest nisu bas nesto posebno posteni.YT nije ni blizu kao sto je nekada bio.
To YT krade od onih
Uh ha jao jao. Pokradoše me pokradoše me.nisu bas nesto posebno posteni
Jer ima vrijednih ljudi koji su se obogatili na Youtubeu, i oni garant ne plaču YT mi ukrao ovo ono...Uh ha jao jao.
Moj ti je savjet, Radijski Voditelju, kupi kameru ako je nemaš, i počni snimati o onom što voliš, što ti leži ili te zanima, i to što prije uploadiraj.Ja nemam YT kanal, pa me savjetujte.
Mi i pisemo korisno tj. objasnjavamo da YT krade a kao sto i kapetan kaze, pocni nesto raditi na YT pa ces se i sam uveriti.Htio sam reći - napišite nešto korisno o zaradi na youtubeu kako i naslov topica kaže a ne kmečiti.
Za pocetak evo savet:Ja nemam YT kanal, pa me savjetujte.
Kad budes pokrenuo kanal,a mislim da ga i imas,shvatices o cemu pricamo.Ja nemam YT kanal, pa me savjetujte.
Meni se cini da on voli svemu da tera kontru.Sutra da napisemo da nam najbolje ide on ce napisati da smo hvalisavci i da to nije istina.Svaki forum ima takve clanove.Kontrase- hejtere... .Ne verujem da ima kanal jer da ga ima ne bi mu bilo do hvaljenja YT.Kad budes pokrenuo kanal,a mislim da ga i imas,shvatices o cemu pricamo.
Koristimo bitne kolačiće kako bi ova stranica radila, a neobavezne kolačiće kako bismo poboljšali vaše iskustvo.
Pogledajte dodatne informacije i konfigurirajte svoje postavke