• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Youtube od A do Š (Youtube vodič)

sunbeach kaže:
dalinea69 kaže:
Ljudi da li ovo jos neko ima na svom you tube kanalu, i to na svim mogucim kanalima koje posedujem,cak su me skinuli i sa mreze,stvarno ne znam sta se desava?
Pise>

Data for August 31 is incomplete. The issue is being investigated.

Community guidelines je Bad standing ali Copyright je Good standing na svim kanalima.

Tu objavu imaju i moji kanali i kanali od mog prijatelja to je neki bug kod youtuba,ne verujem da si zbog toga izbacen iz mreze nego zbog "Community guidelines je Bad standing"

To je verovatno svima,meni to pise na svim kanalima, nije to bag nego je yt uveo nova pravila od prvog septembra i onda kao imaju novo neke fore itd....

sunbeach kaže:
dalinea69 kaže:
Ljudi da li ovo jos neko ima na svom you tube kanalu, i to na svim mogucim kanalima koje posedujem,cak su me skinuli i sa mreze,stvarno ne znam sta se desava?
Pise>

Data for August 31 is incomplete. The issue is being investigated.

Community guidelines je Bad standing ali Copyright je Good standing na svim kanalima.

Tu objavu imaju i moji kanali i kanali od mog prijatelja to je neki bug kod youtuba,ne verujem da si zbog toga izbacen iz mreze nego zbog "Community guidelines je Bad standing"
Ma u mrezi kad sam kontaktirala ih..Music Nation nisu ni znali za to...a i taj bad guidelines imam vec 4 meseca i najnormalnije funkcionise sve
Evo sad sam dobila nove obavesti
ova prva mi je jasna ali ova na 6a mi nije jasna ..kakav Adsens o cemu se radi?

Prilozi

• 6a.jpg
    6a.jpg
    11.2 KB · Pregleda: 689
sunbeach kaže:
Eto cula si i od Gilez96 to je i na njegovim kanalima tako da to ce se sve samo resiti u okviru youtuba.Link od youtub kanala ti je neispravan treba ovako http://www.youtube.com/channel/UCg12HA5UiFKAupPA6Lbd-eA
Ma meni je frka samo to sto su me skinuli sa mreze,ostale mi i pare blokirane taman pred isplatu.Da li ce se to resiti.Inace sam u Music Nation i ok su relativno.

Pitaj podrsku Music Nation zasto su te skinuli sa mreze i da li ce te isplatiti.

sunbeach kaže:
Pitaj podrsku Music Nation zasto su te skinuli sa mreze i da li ce te isplatiti.
Da li postoje jos neka mesta,ili varijante gde moze da se zaradjuje video sadrzajem?

badramirez kaže:
dalinea69 kaže:
Mislila sam osim you tuba?

www.dailymotion.com
Jel slican princip ostvarivanje zarade kao na you tubu ,mislim preko mreze ,da li ima nekakv tutorijal za dailymotion zaradu,i prikljucivanje mrezi preko dailymotiona?

Jel moze da se zaradi nesto na dailymotion ? Jel zaradio nekad neko tamo, i da li je tesko da se zaradi ?

Uz pomoc nekih prijatelja iz inostranstva,dosli smo do zakljucka da youtube podkrada preglede.
To im omugucava ta zakasnela statistika.
Pisu oni sta hoce.

Imam jedno pitanje, kada stavite one 10+ minuta klipove na YouTube i ubacite one reklame u toku klipa, da li vam se RPM povecava samo ukoliko ste partner sa nekom mrezom ili se RPM povecava i ako ste povezani sa Adsense-om ?

Vec dugo imam nalog na Dailymotion, skoro koliko imam i YT i svako malo sam zeleo da napravim tutorijal, ali nisam mogao da nadjem vremena, pa cu pokusati ovde ukratko:

Mnogo toga se promenilo na DM u toku ove 2 godine, sadasnji princip je sledeci:
1. na DM se napravi nalog i uploaduju videi
2. do skoro su videi mogli biti i tudji, sada ne znam kakva je situacija, pretostavljam da jos uvek moze da se postavi i tudji kontent i monetizuje
3. u donjem delu ekrana postoji link Monetize tu se klikne i postaje partner nakon provere koja traje od par do 10-ak dana
4. kada ste partner, imate pristup statistici - br pregleda, impresije, zarada, cpm itd.
5. BITNO: razlika izmedju YT i DM je sto mozete napraviti sajt i na tom sajtu embedovati tudje snimke sa DM, tada deo zarade idde vama (ne znam tacno koliki deo).
6. isplacuju preko 100 USD, na PP, racun u banci, Payoneer.

Iskustva: na pocetku sam za nekoliko hiljada pregleda (dnevno, ukupno) mogao zaraditi i do 300 USD mesecno, sada je to znatno manje, CPM je uvek bio dobar (od 2USD do 6, 7 USD) ali je broj impresija cudno brojan, pa se desavalo da na npr. 3000 pregleda (jedan dan) imam 1500 impresija, a onda drugi dan 3400 pregleda a 300 impresija :stars. A od impresija direktno zavisi zarada.
U statistici zarade vidite direktno datum, br impresija, CPM, vasa zarada.
Kao primer, sada dnevno u proseku imam oko 1500 pregleda, 300 impresija, CPM oko 2USD i zaradu 0.6 USD.

Eto, toliko, ukoliko imate pitanja, tu sam ;)

P.S. otvoricu i novu temu sa istim ovim tekstom pa mozemo da diskutujemo tamo

Šta je predstavlja ovaj "Naslov", koliko je bitan i zašto ne može da se menja nakon upload-a?

Prilozi

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    22 KB · Pregleda: 421
RE: Youtube od A do Š (Youtube vodič)hitno

Hitno mi treba odgovor.Da li da se prikljucim Social Blade mrezi ili Music Nation od Zoom in-a?
Imam obe ponude pa me interesuje za sta vi kazete da je bolje?
Hitno mi je jer ne znam koliko dugo ce cekati da ne kliknem za dalje povezivanje sa mrezom?
Unapred hvala:lol

dalinea69 kaže:
Hitno mi treba odgovor.Da li da se prikljucim Social Blade mrezi ili Music Nation od Zoom in-a?
Hitno mi je jer ne znam koliko dugo ce cekati da ne kliknem za dalje povezivanje sa mrezom?

Ne brini se, cekace oni da kliknes :lol
Prvo pitanje svih pitanja je kakve uslove nude jedni a kakve drugi. Mada, ja ne bih nikom preporucio ZoominTV jer sam jedva pobegao od njih, veoma su neozbiljna mreza. Po ovome kako je sad, preporucio bih Social Blade jer ih je kupio BroadbandTV sa kojim sam u mrezi i jako sam zadovoljan.
Dakle prvo uslovi (RevShare, itd) pa onda odluka...

badramirez kaže:
dalinea69 kaže:

Prvo pitanje svih pitanja je kakve uslove nude jedni a kakve drugi. Mada, ja ne bih nikom preporucio ZoominTV jer sam jedva pobegao od njih, veoma su neozbiljna mreza. Po ovome kako je sad, preporucio bih Social Blade jer ih je kupio BroadbandTV sa kojim sam u mrezi i jako sam zadovoljan.
E hvala kao prvo na brzom odgovoru.Ja sam bila kod music nation,mislim da isto nude,nego cisto da pitam ko ima tako neke informacije o social blade-u,posto nisam nesto informisana o njima premda vidim da se ne kotiraju lose.Ok hvala jos jednom na brzom odgovoru i razresenju moje dileme.

badramirez kaže:
dalinea69 kaže:

Kad ih je kupio BroadbandTV,jer skoro sam pisao o njima kako su losi,kako automatski produzavaju ugovor rewshare za pocetnike 50%...

sunbeach kaže:
badramirez kaže:

Kad ih je kupio BroadbandTV,jer skoro sam pisao o njima kako su losi,kako automatski produzavaju ugovor rewshare za pocetnike 50%...
Sad sam razgovarala sa podrskom i kazu da je 70% minimum,e sad imam jos nekih koraka da uradim ali mi se cini da mora da prodje bar jedan dan da se to partnerstvo verifikuje.
Dali su mi neki link za viso catalyst,tu kao imam muziku koja sme da se koristi i tako to..ali vidim da pise da mora proci 48 sati od prihvatanja partnerstva.Meni se cini da su ok..:(

Back
Na vrh