• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Adsense općenito Youtube - Nova pravila!

Au,pa onda ce pocetnici morati dobro da zagreju stolicu da nabace 1000 pretplatnika.

iamkermit94 kaže:
Marko9 kaže:
https://youtube-creators.googleblog.com/2018/01/additional-changes-to-youtube-partner.html

Može netko pojasnit šta će bit novog? Znači mora se imat 1000 subova ili 4.000 odgledanih minuta? Nerazumijem sve ovo...

Koliko sam ja razumeo iz citanja teksta tako je.. Isplatice sve do sada zaradjeno i u partnerskom programu ce moci da ucestvuju ljudi koji imaju 1000 subscribers -a I 4000 minuta odgledanih klipova..

Na zalost nije tako.
Treba imati minimum 4000 sati,a ne minuta.
To znaci 240,000 odgledanih minuta.
Propast,ispadoh iz monetizacije.

To,to :)
A i odvojice se zito od kukulja (ono sto valja od onog sto ne valja) :)

shulk kaže:
Ako ništa povećat će se zarada :)
Cisto sumnjam.
Povecace se zarada Googlu a ne radnicima.

Pravila ubijaju male i vredne kanale (primer obrazovanje) a velicaju gluposti. Ali za nas u Srb nesto jos i gore, smatraju nas zemljom cetvrtog sveta!?
Imam na novom kanalu od novembra meseca prvo onih 10 000 pregleda i nisu mi tada navodno uspeli pregledati kanal!?
Onda su dosla nova pravila 4000 sati i 1000 suba, i to ispunjavam, cak mi napisali ono njihovo BRAVO, ali od decembra 2017 stoji kanal ceka pregled, strpite se, i tako stalno pise. pisalo je navodno pregldacemo do 01.04 a sada kazu do kraja aprila. A amerima, nemcima i drugima odobravaju...super!

Back
Na vrh