• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Wordpress Wordpress theme options

Arnel5

Član
Tu od
23 Sij 2016
Zna li neko zašto u apperance nema theme options ? tražio sam nešto na google al' pošto nisam baš dobar sa engleskim nisam uspio to riješit
pozz svima

U nekim temama jednostavno nema theme options. Koja je tema u pitanju?

U pravu je drsb, neke nemaju. U Customize mozes takve teme da podesavas.

Tema se zove tetris, a onda cu je promijenit ako je do nje
A u customize radim 2min i izbaci mi nesto kao istekla je sesija neka, i moram se ponovo prijavit, i tako u krug sve

Arnel5 kaže:
Tema se zove tetris, a onda cu je promijenit ako je do nje
A u customize radim 2min i izbaci mi nesto kao istekla je sesija neka, i moram se ponovo prijavit, i tako u krug sve

Ako imas problem sa customizerom, mozda mozes probati da deaktiviras caching plugin ako ga imas, obrises svoj browser cache, updateujes sve plugine i template ako postoji update za njega a onda redom iskljucis sve plugine dok ne vidis koji "smeta" customizeru.

Back
Na vrh