• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Wordpress Wordpress /category pitanje

Lakisa94

Dobro znana faca
Tu od
20 Velj 2014
Pozdrav drugari imam jedno pitanje sto se tice wordpressa a to je
Napravio sam kategoriju naprimer "Marko".
Sad hocu da u menus stavim da ta kategorija bude u primarnom meniju, ali me nervira kod kategorija sto je link koji prikazuje www.sajt.com/category/Marko
A ja hocu da bude samo www.sajt.com/Marko to jest da taj nastavak /category/ izbrise a da opet bude kategorija :)

Da ne otvaram novu temu.
Da li je u danasnje vrijeme dobro dopustiti da se category indeksiraju ili ne?? ili ima li neki video koji objasnjava koja je najbolja struktura linkova za google trezilicu.

oblacno kaže:
Da ne otvaram novu temu.
Da li je u danasnje vrijeme dobro dopustiti da se category indeksiraju ili ne?? ili ima li neki video koji objasnjava koja je najbolja struktura linkova za google trezilicu.

Najverovatnije da nije dobro, ja sam na svom novom sajtu instalirao ovaj plugin, i odlican je, a prethodno sam se satima mucio kako da uklonim to dok nisam naisao na ovu temu :)

U "Category base" u WP postavkama stavite tacku i rijestite problem bez ikakvog plugina (koji ionako samo dodatno usporava sajt)

Q LINE , hvala na odgovoru, to koristim od sada, a imam jedno VEOMA BITNO PITANJE:
Kako da promenim strukturu linkova za jedan sajt na kome treba da radim optimizaciju a da mu ne pokvarim SEO? Msm ok stavim tacke za kategorije i oznake i stvar je resena, ali problem je sto su mu kategorije vec indeksirane takve kakve jesu, pitanje je:
KAKO DA NAPRAVIM REDIREKCIJU SA LINKOVA /CATEGORY/KATEGORIJA NA /KATEGORIJA?
Veoma mi je hitno treba sutra da pocnem da radim na sredjivanju jednog sajta, i to bih svakako trebao da mu uradim.. Ako neko moze da mi odgovori bio bih mu stvarno zahvalan ;)

Back
Na vrh