Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
cascet kaže:Ima li netko ovdje na forumu da ima ili misli pokrenuti webshop? Ako ima netko tko je upoznat s ecommerceom može li mi objasniti npr odakle bi se nabavljala sama roba, sustavi naplate itd. Zahvaljujem.
w00t kaže:cascet kaže:Ima li netko ovdje na forumu da ima ili misli pokrenuti webshop? Ako ima netko tko je upoznat s ecommerceom može li mi objasniti npr odakle bi se nabavljala sama roba, sustavi naplate itd. Zahvaljujem.
Za pocetak se odluci sto zelis prodavati i u koje zemlje. Tek tada ti mogu dati ideju na pitanje "odakle bi se nabavljala roba".
Tehnicka rijesenja za online store su raznolika. Postoje besplatna open source rjesenja, a postoje i placena, te postoje hosted rjesenja. Po meni najbolje besplatno open source rjesenje je definitivno Magento.
Za naplatu ti treba takozvani "payment gateway". U Hrvatskoj ih nema puno. LogItovci su slozili krasnu komparativnu tablicu cijena i usluga koej dobiješ sa određenim payment gatewayom ovdje: logit.hr/web-shop/payment-gateway/
Tablica je malo starija pa u nju nije ukljucen i PayPal.
Nadam se da sam ti barem malo pomogao. Pokušat ću odgovoriti na bilo kakva dodatna pitanja u ovoj temi ako se pojave.
Koristimo bitne kolačiće kako bi ova stranica radila, a neobavezne kolačiće kako bismo poboljšali vaše iskustvo.
Pogledajte dodatne informacije i konfigurirajte svoje postavke