• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Vezano o Skrill računu i o Skrill kartici

shulk

Dobro znana faca
Tu od
18 Lis 2014
Pozdrav.
Planiram da uzmem Skrill karticu, pa bi volio da mi odgovorite na neka pitanja koja me zanimaju oko ovog procesa. Naime otvaram karticu najprije jer nisam punoljetna i jer nemam karticu niti žiro račun. Planirao sam da naručim karticu, i da preko frenda uplatim novce na svoj račun. Znači moj dao bi frendu novce a on bi mi stavio na karticu. Volio bi da mi odgovorite na ova pitanja.

Trebam li povezivati išta, ako samo naručim karticu.
Koliki su troškovi ukupno, od naručivanja do aktivacije.
Može li mi prijatelj staviti novce na karticu. Ako može, kako?
Novce mogu dizati preko bankomata? Kolika je provinzija na sve to. Ako na kartici imam 55 BAM(KM) koliko će mi dati?

Decki imam pitanje napravio sam glupost naime ovako dobio sam skrill karticu i treba je aktivirati a ja sam pritisnu krivi broj za aktivaciju i sad mi vise ne pise aktiviraj karticu ali zna netko kako da ju aktiviram pliss

Oboje posaljite mejl skrillu.
S tim da ako ste maloletni popunite podatke roditelja ili staratelja i nece biti problema.
Ja msm da sam za skrill karticu platio 10e+ nesto malo (1,2e) kad sam je aktivirao i to je to..

Da li neko zna zašto mi skrill kartica ne stiže već neko vreme, proveravala sam već nekoliko puta, i sve je kako treba. Radim na sajtu 'Logo desing' i trebala bih da primim uplatu preko Skrill, registrovana sam preko mejla moje majke, a ja sam maloletna i ona ima nalog na Skrill-u,i račiun preko koga bih mogla da primam novac, da li to treba da predstavlja problem?
Hvala unaped!

Back
Na vrh