• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

VAŽNO: Novi forum krenuo s radom

Zdravo svima! Koliko me je obradovao ovaj email danas! :)
Nisam nešto posebno bila aktivna na forumu, ali sam ga čitala i čitala u vreme kad sam tek otkrila internet i mogućnosti koje nudi.
U međuvremenu sam jedno vreme sve to ostavila po strani, i pre jedno 2 godine se vratila svom blogu i počela ozbiljno da izučavam copywriting.

Ovo mesto mi je uvek imalo nekako posebnu atmosferu i dobru energiju, verujem da će i nastaviti u tom pravcu.
I da, nedostaju mi generalno forumi kao institucija, tako da od mene jedno veliko HVALA na angažovanju. ♥️

po alexa rank ima i sasvim dobru posjetu. pa vjerujem da ne bi trebalo biti problema oko toga :)

pre jedno 2 godine se vratila svom blogu i počela ozbiljno da izučavam copywriting
Samo da napomenem, ako imaš volje otvori temu o copywritingu i možemo o tome otvoriti komunikaciju. (y)

Sretno, ovo je jedan od boljih foruma posvecen zaradi na internetu, svaka cast na trudu i jos jednom sretno

Evo zanimljivost vezana za mailove, poslano je cca 8000 mailova danas. Forum za slanje se koristi Amazon SES kako bi se osigurala što bolja isporuka i da ne bi ovisili o hostingu koji u pravilu blokira takva intenzivna slanja maila.
Bouncano je s oko 450 mail adresa članova, upravo radim na čiščenju foruma od takvih računa (99,99% useri s 0 postova).
bilo bi u redu implementirat neku vrstu upozorenja... koja bi isla i na e-mail ako se ne ulogiras u sljedecih xx dana... racun ce bit obrisan... znaci samo kod koji ce u bazi provjerit aktivnos clanova ( last login), takodjer treba vodit racuna o onima koji se samo ukljuce u forum ne da bi pisali nesto nego samo da citaju ( opet vidljivo iz log in sesije kad je netko zadnji put bio na forumu)... takodjer pravila foruma treba prilagoditi 2021. ( pisana su 2008.) ako sto treba izmjeniti- izmjeniti ako treba dodati u pravila onda dodati

Hvala @shulk @filip3ff @sjenka :) (y)

bilo bi u redu implementirat neku vrstu upozorenja... koja bi isla i na e-mail ako se ne ulogiras u sljedecih xx dana... racun ce bit obrisan... znaci samo kod koji ce u bazi provjerit aktivnos clanova ( last login), takodjer treba vodit racuna o onima koji se samo ukljuce u forum ne da bi pisali nesto nego samo da citaju ( opet vidljivo iz log in sesije kad je netko zadnji put bio na forumu)... takodjer pravila foruma treba prilagoditi 2021. ( pisana su 2008.) ako sto treba izmjeniti- izmjeniti ako treba dodati u pravila onda dodati

Hvala ti na ovim gore prijedlozima. Pišem nova pravila foruma, upute za korištenje i svašta još, biti će za nekoliko dana.
Što se tiće brisanja računa ako nisi bio ulogiran xy dana i nemaš postova, toga će definitivno biti. Već je obrisano cca 12 000 članova, ja sam forum preuzeo s 27 400 članova, sada ih ima 15 450 i pretpostavljam da će u bliskoj budućnosti trebati obrisati još cca 5000. :)
Pravila vezana za to biti će također uključena u nova pravila. (y)

Sigurno ima dosta botova koji su se registrovali pa zbog toga radis ta brisanja neaktivnih i to deluje ok, mada koliko se secam, dosta novih clanova odnosno pocetnika se registrovalo da bi videli neki deo koji je rezervisan za clanove bili su mozda par puta na forumu od registracije i posle ili se nisu logovali ili nisu dolazili na forum, hocu da kazem, mozda medju tim obrisanima ili koje zelis da obrises ima dosta pravih clanova, tada pocetnika a mozda sada i naprednih marketara , odnosno to sto se neko registrovao, a nije posle se logovao ili nema poruka , ne znaci da je bot uvek , ja bar znam nekoliko takvih .

Obrisano su računi s neispravnim email adresama i 0 postova, bootovi i dosta njih koji se nisu logirali zadnjih 10 godina s 0 postova. Za dalje ću vidjeti koji će biti kriterij.

Pomalo mi je nedostajao ovaj Forum, jer ih je nekako sve manje i manje zbog društvenih mreža, a zapravo tako ne bi trebalo uopšte biti.

Sretno s novim početkom!

Ja sam prije par godina na jednoj stranici koristio xenforo forum. Čak sam bio i krenuo sa prevođenjem na HR jezik. Ne znam je li taj prevod još na njihovim stranicama pošto nisam dugo ažurirao 😁

Forum sada izgleda super, srećno sa radom! :=) Nekada se ovdje počinjalo, a kasnije znanje nadograđivalo na jednom drugom stranom forumu.

Puno srece gazda u ovoj godini da se povrati stara slava foruma... :)
Nadam se uskoro novim temama

Sretno sa forumom:cool::ppozdrav:, i ja sam prije dolazio ovdje, bilo je puno kvalitetnih tutoriala, čak i dok forum nije radio znao sam zalutat s vremena na vrijeme, da se podsjetim na stara vremena učenja, maštanja, probijanja itd, bila su to lijepa vremena:). Čak sam i najbolju kupovinu weba u svom životu ostvario upravo ovdje, s kojom sam uloženo povratio barem x15.

Inače, kako to da je forum uopće prestao s radom prije par godina, šta se dogodilo?

Iako više nisam toliko u svemu ovome, drago mi je da se forum vraća.
Nadam se da će forum dostići nivo aktivnosti kao ranije, dosta toga sam naučio ovde.

Samo moram da primetim da mi se prošli izgled foruma više sviđao, ne bi bilo loše kada bi se dodala mogućnost biranja neke tamnije teme.

Inače, kako to da je forum uopće prestao s radom prije par godina, šta se dogodilo?
Ne znam, pretpostavljam da je život ili posao odveo u drugom smjeru. :)

Samo moram da primetim da mi se prošli izgled foruma više sviđao, ne bi bilo loše kada bi se dodala mogućnost biranja neke tamnije teme.
Možda bude, za sad nije prioritet ali mi je dark mode na listi. :)

Back
Na vrh