• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

UpWork "agent"

Miloš-96

Novi član
Tu od
1 Pro 2012
Da li je neko zainteresovan da za određeni procenat ugovora poslove za mene na UpWorku. Ne znam tačno kako se ovo naziva.

Glavna ideja je da neko šalje proposal ponude na UpWork-u umesto mene, a ja da odrađujem poslove koje mi taj neko ugovori. Znam da zvuči teško izvodljivo, ali vredi pokušati. Naravno, vaš deo bi bio određeni procenat od onog što se zaradi na nekom projektu.

Ja sam Web developer, znam engleski vrlo dobro. Ko je zainteresovan neka mi se javi u Inbox, gde ću napisati više detalja o tome šta mogu da radim.

Ovo je dobra stvar. Medjutim da bi dobio kvalitetnog radnika, najbolje je ponuditi mu neki fiksni deo+ procenat. Tako mozes dobiti mnogo kvalitetnije prijave i gde mozes da biras sa kim ces raditi. Nije ti u interesu da radis sa nekim pocetnikom koji slabo zna engleski, vec sa osobom koja ce ti donositi klijente. U sustini budzenje nikada nije bila dobra stvar, eto nemam nikakve troskove, ako zaradi zaradi. Uvek postoji mogucnost da ces naci osobu koja nema posla, a kojoj odgovara samo procenat, ali je potrebno da ta osoba bude upoznata sa svim aspektima posla, odnosno da vidi da si ti taj koji ce praviti kvalitetan proizvod a i gde ce videti i znati da je Upwork platforma mesto gde moze da se zaradi novac.
Takodje se mozes udruziti sa jos jednim kolegom , i gde cete zajedno toj osobi placati taj fiksni deo, da smanjite troskove. Ostaje pitanje zasto ti je takva osoba potrebna, da li zato sto imas puno posla, zato sto nemas uspeha u bidovanju ili nesto trece. Kada ovo sve stavis na papir, znaces lakse kakva ti tacno osoba treba za poslovnu saradnju.

Slažem se u svemu, a najviše bi mi trebao neko jer mi ne ide sa pisanjem bidova. Kad bolje razmislim, da na UpWorku svi znaju srpski, opet ne znam da li bi me ljudi kontaktirali :/

Back
Na vrh