• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Tutorijal: Step by step - Money Flow $$

Pozdrav
Totalni sam noob na ovom području ali puno čitam i ovo mi je sve jako zanimljivo.
Prvo čestitke na stvarno kvalitetnom postu.

Imam jedno pitanje:
Pošto se ne smatram, niti sam jedan od onih koji imaju dara za pisanjem, puno bi mi pomoglo kada bi mi neko malo više objasnio sve vezano za plaćanje unikatnih članaka.
Zanima me dali postoje neka mjesta gdje bi lakše mogao pronaći svoje pisce, te ono najvažnije. Kako mog biti siguran da to što plaćam je unikatno, da nije prepisano sa neke druge stranice...

Unaprijed hvala...

LP

N@meless kaže:
Pozdrav
Totalni sam noob na ovom području ali puno čitam i ovo mi je sve jako zanimljivo.
Prvo čestitke na stvarno kvalitetnom postu.

Imam jedno pitanje:
Pošto se ne smatram, niti sam jedan od onih koji imaju dara za pisanjem, puno bi mi pomoglo kada bi mi neko malo više objasnio sve vezano za plaćanje unikatnih članaka.
Zanima me dali postoje neka mjesta gdje bi lakše mogao pronaći svoje pisce, te ono najvažnije. Kako mog biti siguran da to što plaćam je unikatno, da nije prepisano sa neke druge stranice...

Unaprijed hvala...

LP

Pogledaj ova dva linka gdje se govori o tome:
https://internetzarada.org/kako-naci-pisce-textova-za-web-upute-za-t-1411.html
https://internetzarada.org/mini-tutorijal-kako-zastiti-online-textove-od-kopiranja-t-3072.html

Zanima me koliki bi bio neki minimalni obim mjesečne pretrage za neki keyword (po google keyword tool-u), da bi uopće bilo isplativo raditi na njemu te koliki bi bio neki "idealni" obim mjesečne pretrage (ako se uopće tako nešto može odredit)?

Zatim me zanima dali je moguće dobro rangirati sajt na koji se članci ne objavljuju redovno i koji ima svega par članaka?

Hvala. :)

dinkO14 kaže:
Zanima me koliki bi bio neki minimalni obim mjesečne pretrage za neki keyword (po google keyword tool-u), da bi uopće bilo isplativo raditi na njemu te koliki bi bio neki "idealni" obim mjesečne pretrage (ako se uopće tako nešto može odredit)?

Ovo je subjektivno, a "idealni" obim mesečne pretrage zavisi dosta i od niše koju izabereš. U nekoj niši možeš imati mali broj pretraga ali ti zarada po svakoj ostvarenoj konverziji može biti velika, i obrnuto.

dinkO14 kaže:
Zatim me zanima dali je moguće dobro rangirati sajt na koji se članci ne objavljuju redovno i koji ima svega par članaka?

U principu, ako je konkurencija nikakva lako ćeš se rangirati sa bilo kakvim sajtom za koji odradiš "nekakav" linkbuilding.

Svakako je bolje imati više sadržaja na sajtu, ako je to moguće, jer na taj način možeš dobiti solidnu posetu sa Googla zahvaljujući long tail frazama.

Ono sto pokusavam zadnjih mjeseci objasnit ljudima s kojim suradujem da je posjeta u LONGTAILU. Znaci svaki veci website ce imat 90% posjete u longtail posjeti. Vazno je shvatit da GAKT uglavnom ne prikazuje longtail posjetu tj. ne prikazuje search volumen za longtail. Idealno bi bilo kada bi projektu pristupali da pokrivate "nichu" a ne keyword. Onda odredite dojam dali vam se isplati pokriti neku nichu na osnovu puno slicnih keyworda koji ce vam dati dojam dali je nicha velika ili ne. Nemojte se fokusirat na par keyworda, vec gledajte da dobijete dojam o nichi a ne o keywordu. Razlika je ogromna. Jer mozete imati par dobrih keyworda a losu nichu ali ja bi radje da imam slabe keyworde sa malo search volumena ali dobru nichu s puno razlicitih varijacija sto ljudi ukucavaju.
Nakon toga napravite sadrzajem veoma bogati website dobro odradjenog On-Page SEO, nesto link autoriteta i tako grabite longtail posjetu. Ako nadjem nesto vremena budem pisao o tome malo vise.

Back
Na vrh